Connery

Danske Deep Rock Galactic er på vej til Xbox og Steam

- Co-op extreme space dwarf mining FPS -

Danske Deep Rock Galactic er på vej til Xbox og Steam

I en slags sammensmeltning af ting der har været populære i spil over det seneste årti, dukker danske Ghost Ship Games op med et nyt spil, der på mange måder fascinerer. 

Spillet er - det første - co-op extreme space dwarf mining FPS, og efter at have været i Early Access siden 2018, og solgt en million eksemplarer, er det nu på vej mod officiel lancering. 

Spillet rammer nemlig Xbox One, Microsoft Store og Steam den 13. maj 2020. 

ANNONCE
Deep Rock Galactic - Trailer

"Da vi i sin tid gik i gang med at udvikle Deep Rock Galactic, havde ingen af os på Ghost Ship Games forestillet os hvad det skulle udvikle sig til. Mens mange af vore core features er videreudviklede og fungerer som vi håbede, er det også flere dele af spillet vi aldrig havde turdet drømme om, hvilket i høj grad er takket være vores community,” udtaler Søren Lundgaard, CEO, Ghost Ship Games. “Vores fokus har altid været co-op først og fremmest, så at kunne udvikle det i den retning krævede samarbejde har betydet at vi måtte teame op med vores community. Vi vil gerne takke vores players for deres support og feedback og efter fire år er vi nu utroligt spændte på endeligt at launche officielt."

Deep Rock Galactic launcher to kosmetiske DLC packs med bl.a nye sets of armour, weapon skins og et officielt Deep Rock Galactic soundtrack, netop udvidet med 50 nye minutter af space-dwarf synth guddommelighed. Ghost Ship har også kørt en community konkurrence hvor de inviterede deres community til at lave deres egne launch trailers for spillet. Med over 200 bud på dette har Ghost Ship udvalgt en top 40 der vil konkurrere for top prizes. Nye fan trailers vil blive vist day på Deep Rock social channels og den endelige vinder vi afsløres dagen før launch.

"Deep Rock Galatic var et af de første spil vi signede. Rejsen fra Closed Alpha til launch har været utrolig og det har været fantastisk at se så passioneret et community der har støtte spillets udvikling,” siger Anton Westbergh, CEO & Co-Founder af Coffee Stain. “Vi er stolte af at være publishing partner for Ghost Ship Games, et studie med unik fokus og strategi for co-op kombineret med kreativitet og en ægte community-first approach."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce