Connery

Danske Clara Rugaard bliver international filmstjerne

Hele ideen om skuespil startede som en barneleg for Clara, men nu tager det fart

Har du hørt navnet før, eller er hun forholdsvis ukendt for dig? Det tyder på, at den danske Clara ikke meget længere, vil være en ukendt dansk skuespiller. Hun har nemlig fået en hovedrolle i Netflix-filmen, ´I Am Mother´, hvor hun bl.a. spiller over for Hollywood-stjernen Hilary Swank. 

Til MEAWW fortæller Clara: "I begyndelsen var det ret intimiderende - og et kæmpe ansvar. Man lægger et kæmpe pres på sig selv, men filmen er blevet virkelig god". 

Vis dette opslag på Instagram

IT?S OUT LADIES AND GENTS!! #netflix #iammother

Et opslag delt af clararugaard (@clararugaard) den

ANNONCE

Claras skuespillerkarriere startede som 11-årig, da hun fik en rolle på Det Ny Teater, som Jane Banks i Mary Poppins. Senere fik hun en mindre birolle i ´Far til fire i Afrika´ i 2013 og har også lagt sangstemme til Disney-filmen Vaiana og serien Violetta. Der er fart på den unge skuespiller. 

Clara fortæller også til Kulturen på P1: "Da jeg startede ud med skuespillet, var det jo bare en leg. Det var barneleg, det var min hobby, som jeg synes, var sjov. Så fandt jeg ud af, at man rent faktisk kunne tjene penge på den måde"

ANNONCE

Det var dog lidt af en udfordring for Clara at komme til casting på rollen i ´I am Mother´ da den australsk producerede film ville have en australsk skuespiller - af støttemæssige hensyn. Men, det lykkedes alligevel Claras agent at skaffe sig manuskriptet, og efter en tur til LA og et møde med filmens instruktør og producerer, så endte Clara altså med at få rollen. 

Clara brænder for skuespillet, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden ellers byder det unge talent. 

Vis dette opslag på Instagram

@travel_in_pixels 2/4

Et opslag delt af clararugaard (@clararugaard) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce