Connery

Dansk UEFA-bold

Brøndby klarede det, mens FCK var lige ved og næsten og FCM spillede en birolle.

Danmark stod med særdeledes gode kort, for at få to og måske endda tre hold med i gruppespillet i UEFA-cuppen. Brøndby skulle bare klare sig igennem kampen mod FC Zürich med et hæderligt resultat, FCK skulle kæmpe røven ud af bukserne mod HSV og FCM skulle levere et mindre mirakel mod CSKA.
ANNONCE
Dansk UEFA-bold
Brøndby gjorde det mere end almindeligt spændende, ved at spille en uhyrre ringe kamp. Godt nok havde drengene fra vestegnen en tomåls sejr med i bagagen, men de to mål blev en sovepude uden lige.

Der var en lille brazilianer ved navn Rafael til forskel på middelmådighed og niveauet lige over. Gang på gang drev han gæk med det danske forsvar, men heldigvis kunne han begrænse sig til to scoringer, om end han i skøn forening med Keita burde have lukket og slukket kampen til FC Zürichs fordel.

Brøndby tabte 2-1, men går videre med 3-2 samlet. Heldigvis for det.
ANNONCE
Dansk UEFA-bold
FCK må sande, at vorherres veje er urangsagelige - eller rettere Messias' veje er urangsagelige. FCK kæmpede i den grad en hvis legemedsdel ud af bukserne, men med en dommer der absolut ikke egnede sig til, at dømme over dansk jyllandsserie, var det en enormt ulige kamp.

To tvivlsomme straffespark til HSV, hvor Jesper Christiansen elegant piller et sløste straffespark fra krukken Sergej Barbarez, tre røde kort og en bortvist HSV-træner var hovedingredienserne i Messias' forestilling i Parken.

Man så i den grad hvorfor den engelske dommer er degraderet til at dømme engelske kampe i tredje og fjerdebedste række.

FCK tabte 0-1 og HSV går videre med 2-1 samlet.

FCM havde alle odds imod sig i kampen mod den russiske bjørn i form af CSKA Moskva. Et udebanenederlag på 1-3 gør unægteligt tingene vanskelige. En hjemmjesejer på 2-0 kunne dog have pelset russerne, men træværk, og overvægt i chancer til trods, fik FCM endnu en lussing på 1-3.

CSKA Moskava går videre med 6-2 samlet.

Til trods for, at det kun er Brøndby der avancerer til gruppespillet, må man især hægte sig ved FCKs præstation mod det højtbetalte spillere fra HSV. Magen til heroisk spillet kamp skal man lede længe efter - og sikke en ufortjent skæbne byens hold fik.

Der går i hvert fald længe, før end Messias igen kommer med i min aftenbøn.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce