Connery

Dansk streetwear-brand med et visionært koncept "Det er cool at hjælpe mennesker"

Mankind Clothing donerer 30% af salget til velgørenhed

De fleste af os kan sikkert blive enige om, at vi gerne vil støtte velgørenhed og hjælpe dem, der har det værre end os rundt omkring i verden. Men sommetider kan det være svært at navigere i, hvor man egentlig skal gøre en forskel, hvilket kan resultere i, at man ender med slet ikke at gøre noget.

Og det er jo ærgerligt.

Mankind Clothing gør det en smule lettere ved at kombinere tøj med velgørenhed. 

It's cool to help people

Mankind Clothing er et streetwear brand, som donerer 30% af salget til velgørenhed. 20% af salget går til hjemløse i Danmark via WeShelter i København, imens 10% af salget doneres til gadebørn i Indien og Østafrika via organisationen Railway Children. 

Jeg havde længe tænkt over, hvordan jeg kunne hjælpe en udsat gruppe i befolkningen, som f.eks. de hjemløse, og fulgte den negative udvikling i antallet af hjemløse de sidste 10
år. Siden 2009, er antallet af unge hjemløse i aldersgruppen 18-24 år, mere end fordoble
t," fortæller Thomas H. Pedersen, Stifter af Mankind Clothing. 

Ønsket om tilmed at støtte gadebørn i nogle af verdens fattigste lande fylder tilmed en del hos Manking Clothing. I Indien, som er et af landene, de støtter, lever over 11 millioner børn på gaden, og i Kenya er tallet over 250.000. Derfor indgik de et partnerskab med Railway Children, som hjælper gadebørn i Indien og Østafrika væk fra gaden ved at tilbyde dem shelter, mad, omsorg, gå i skole mm.

Det er nemt at gøre en forskel: 6 euro om måneden kan sørge for 3 måltider om dagen i en hel uge til et barn

Mankind Clothing samarbejder med kunstnere mfl., der kan se værdi i at donere et design eller værk til det gode formål. Indtil videre, har Mankind Clothing, samarbejdet med kunstnerne Mark Tronborg og Smelt mig/Mikkel Egelund, som er kendt fra TV2-udsendelsen “Er der nogen?”.

Derudover har Mankind Clothing sit eget design og kollektion, “The red square, Nørrebro”, som du også kan finde på webshoppen.

ANNONCE
Dansk streetwear-brand med et visionært koncept "Det er cool at hjælpe mennesker"
Del

Seneste nyt

Annonce