Connery

Dansk startup leverer FIFA-masterclasses med August "Agge" Rosenmeyer i front

Mangler du lidt tips og tricks?

Går du også med drømme om enten at kunne banke dine kammerater i FIFA eller måske blive lidt mere professionel?

Så kan du nu også herhjemme i Danmark få online-kurser med et FIFA-masterclass.

Den tidligere FIFA-verdensmester August ”Agge” Rosenmeier er den sidste nye stjernecoach på GamerzClass’ hold af professionelle undervisere. Den 23-årige FIFA-spiller, der vandt verdensmesterskabet i 2014 og 2016, har spillet for hold i Paris og London og spiller nu for holdet North i Telia Parken i København. 

På GamerzClass’ FIFA-kursus lærer Agge deltageren at få en professionel tilgang til spillet. Her gennemgår den professionelle coach gennem 28 masterclasses alt fra FIFA- mechanics (angreb, forsvar og taktik) til de psykologiske mekanismer, der også er en del af spillet. Ifølge GamerzClass marketingchef Jonas Rosbech er efterspørgslen på FIFA-coaching stigende.

Kurset er i modsætning til andre online gamer-masterclasses filmet i topprofessionelle omgivelser. Hvor gamere før har måttet streame YouTube-videoer i svingende kvalitet og længde, tilbyder GamerzClass nu et produkt i høj kvalitet. Alle masterclasses er filmet i professionelle filmstudier med fire kameraer, så deltagerne får alle detaljer med. Samtidig er der lagt stor vægt på det didaktiske aspekt for at sikre, at kurserne er nemme at følge, og at deltageren får maksimalt udbytte af kurset.

GamerzClass er et dansk startup, der vil hjælpe børn og unge verden over med at forfølge deres drøm om at blive professionelle gamere. Underviserne i GamerzClass er alle personer, der tidligere har spillet eller stadig spiller på topniveau. På GamerzClass-platformen deles den viden, som stjernerne har opbygget over mange år, på en effektiv måde. GamerzClass har vundet titlen som Danmarks Bedste Startup i Silicon Vikings og har dermed sikret sig en plads i finalen til Startup World Cup, der afholdes i Silicon Valley i maj 2019.

Så er der ikke længere en undskyldning for at få pudset dine skills af!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Rasmus Krarup Jensen Rasmus Krarup Jensen

Følg på:
Instagram

Manden med fingeren på pulsen og et skarpt øje for en god historie, en ny trend eller de nyeste announcements i hverdagen og på det store lærred. 

[...læs mere]

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt