Connery

Dansk spilsucces har omsat for 300 millioner

Dværgenes mytiske sans for guld og ædelsten har smittet af på spiludvikler...

Hitman 3 er ikke det eneste danske spil, der har vind i sejlene for tiden. Den danske spiludvikler Ghost Ship Games har netop meddelt, at deres seneste hit har solgt over to millioner eksemplarer på Xbox og PC. 

Spillet vi taler om her, er Deep Rock Galactic, co-op FPS-spillet, med dværge der miner efter ædle materialer i den store galakse. 

Deep Rock Galactic var allerede en undertippet succes på Steam, inden den officielle lancering, og 2020 har været et rigtig godt år for spillet. Man har omsat for 300 millioner kroner, og der er meget flot, for en ikke-AAA-titel, især her i vores lille andedam. 

Søren Lundgaard, administrerende direktør for Ghost Ship Games udtaler: ”Det er et grundlæggende princip i vores studie, at vores spil ikke kun handler om at arbejde sammen når man spiller dem, men også i den måde, de er bygget på. Vi har været åbne over for vores community gennem hele udviklingsprocessen. Vi er et lille studie, men den loyalitet og lidenskab som vores fans har vist, har gjort det muligt for os at skabe noget enormt. Deep Rock er i høj grad et spil i udvikling, og vi er glade for at afsløre hvad vi har i vente for 2021, med mange af de kommende tilføjelser inspireret af community’et selv!”

Albert Säfström, administrerende direktør for Coffee Stain Publishing fortsætter: 
”Da Deep Rock Galactic blev lanceret i Early Access i 2018 var der ikke så meget indhold i spillet. Siden da er spillet vokset markant i omfang, ambitioner og kvalitet. Dermed har Ghost Ship bevist, at man med et dedikeret hold og korte iterationer kan lytte til feedback og levere nyt indhold på et højt niveau. Resultatet taler for sig selv.”

Deep Rock Galactic havde i gennemsnit mere end 45.000 daglige spillere i hele 2020, og bag selve spillet står et kæmpe community. Spillet har over 189000 aktive medlemmer på deres Discord-server - og det placerer dem blandt de 25 mest aktive spilservere i verden. 

ANNONCE
Dansk spilsucces har omsat for 300 millioner
Del

Seneste nyt

Annonce