Connery

Dansk racerbil gadegodkendt og klar til præsentation

Agile Automotive gør klar til præsentation af Agile SCX

I Sønderjylland har de bygget en racerbil. Agile SCX. 

Agile Automotive blev etableret tilbage i 2016, men eventyret begyndte i 2014 da ingeniørfirmaet House of Composites blev kontaktet af studerende fra DTU - et møde der startede drømmen om at opbygge et dansk bilmækre omkring en rigtig racerbil.

"Udviklingsfasen er afsluttet, og nu starter produktionen op af den lynhurtige Agile SCX-sportsvogn i kulfiber. Vi starter på det danske marked, hvor den første bil allerede er solgt. På sigt er ambitionen uden tvivl at ramme det internationale marked, hvor Agile SCX skal ud og slå konkurrenterne", siger CTO i Agile Automotive Tim M. Hansen, der har dedikeret al sin viden inden for kulfiber til Agile Automotive.

Agile Automotive har nu udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller at de gør klar til at præsentere deres gadegodkendte bil, Agile SCX, den 18. september 2020.

ANNONCE
Dansk racerbil gadegodkendt og klar til præsentation

Agile SCX er en gennemført racerbil, der er udstyret med en moderne Ford Turbomotor med 225 hestekræfter, og den gør - takket være bilens konstruktion, ACX i stand til at accelerere fra 0-100 km/t på 3 sekunder. 

"Agile SCX kan følge med de vildeste biler på racerbanen, men koster ikke nær så meget, hvilket gør den attraktiv for kyndige fartentusiaster. Det er en intens fartoplevelse at køre i en så lav og åben bil, hvor du ser affjedringen arbejde for dig", siger salgs- og marketingansvarlige hos Agile Automotive, Christina Beatrice Honoré. 

Når den første bil er rullet ud af fabrikken, går Agile Automotive i gang med at producere yderligere to biler til det danske marked, som forventes klar i 1. kvartal 2021, og dernæst yderligere fire biler, som kører ud til de første kunder ultimo 2021

ANNONCE
Dansk racerbil gadegodkendt og klar til præsentation
Del

Seneste nyt