Connery

Dansk møbelmærke tryller affaldsprodukter fra Ølbrygning og VVS-industrien om til designmøbler

Løfter de alternative materialer slutproduktet?

Det danske interiørmærke MaterDesign har satset at producere deres møbler efter cirkulære principper siden 2006 - og har efterhånden skabt sig et imponerende produktkatalog. 

Det seneste tiltag er en række stole, som er designet af Eva Harlou, der i stor stil benytter sig af overskudsprodukter fra den danske og internationale industri i materialevalget. 

ANNONCE
Mask Stool - Mater Design  - Dansk møbelmærke tryller affaldsprodukter fra Ølbrygning og VVS-industrien om til designmøbler Mask Stool - Mater Design

Mater har i samarbejde med Danmarks Teknologiske Institut udviklet materialer fra overskudsmateriale og affaldsprodukter fra virksomheder som Novo Nordisk, Grohe, BKI Kaffe og Carlsberg. 

I Earth-serien, har man blandt andet produceret en "Beer Waste" barstol, hvor en stor del af materialet som sædet er konstrueret med, er øl-affald der stammer fra Carlsberg-bryggerierne. 

Et andet produkt er en høj stol med ryglæn (øverste foto), der i "Coffee Waste"-udgaven er konstrueret med udgangspunkt i plastaffald fra sanitetsmærket Grohe og kaffeskaller fra BKI Kaffe. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce