Rejseliv
Dansk Michelin-kok åbner pop-up på Maldiverne
Tidligere Noma-frontmand tryller på Maldiverne resten af året.
Hvis det kribler i hele kroppen for at komme ud og rejse her i en tid, hvor Corona (måske) er godt på vej væk?
Så er der så småt begyndt at dukke en masse interessante rejsemål op til 2022.
Og en af de mere unikke og limiterede oplevelser finder du på Maldiverne – og dansk islæt!
Co-founder på Noma-fænomenet i Danmark, Mads Refslund, har pakket kufferten og sine Michelin-skills og draget til den eksotiske rejsedestination for at lave en pop-up-restaurant.
Nærmere bestemt en 12-måneders pop-up, hvor gæster på luksusresortet Soneva Fushi kan smage hans trylleri med temaet 'Fresh in the Garden'.
Den har åbent til og med efteråret og maden bliver tryllet frem fra resortets økologiske og storslåede køkkenhave med fokus på, hvordan man arbejder bedst med naturens naturlige ingredienser.
Et lille smugkig? spiret kokos og kaviar, grillet blæksprutte med urter og braiseret tang og hele fisk ristet i kokosskaller.
Tjek konceptet ud her.