Connery

Dansk iværksætter er klar med første nye produkt efter vanvittigt Intel-exit

FORM Swim Goggles - augmented reality dykkerbriller

Grundlæggeren af FORM, Dan Eisenhardt, er klar med første produkt fra sin nye virksomhed FORM. 

Dan er ikke grøn i iværksætterbranchen, efter 14 år som elitesvømmer, gik han i gang med at bygge virksomheden RECON Instruments op, en lang rejse, der havde lykkedes med at skabe de første skibriller, med indbygget heads-up display. Den virksomhed blev for et par år tilbage solgt til Intel, for et trecifret millionbeløb - i amerikanske dollars. 

Men Dan har ikke hvilet på laurbærrene, og efter lidt betænkningstid, startede han virksomheden FORM, der indtil nu, har været meget hemmelighedsfulde, omkring deres første produkt. 

ANNONCE
Dansk iværksætter er klar med første nye produkt efter vanvittigt Intel-exit

Det viser sig, at Dan vender tilbage til rødderne, med en hypermoderne innovation til svømmere: FORM Swim Goggles. 

De nye dykkerbriller, kombinerer en række spændende teknologier, i en meget avanceret brille.

Brillerne har et augmented-reality display integreret, et display der giver diverse data direkte til svømmerens nethinde - uden at sløre udsynet. 

De drives af en ultrakompakt minicomputer, der giver 16 timers batteritid. Computeren benytter kunstig intelligens, til at måle og fremvise data som splittider, distance og svømmetag. 

Alt dataen opsamles i FORM appen, der hjælper atleten med at holde styr på tider, og giver et klart overblik over formen. 

FORM svømmebrillerne lanceres den 7 august på globalt plan, de kan købes på FORMs hjemmeside, og prisen lyder på 199 dollars (1320 kroner)

ANNONCE

Kilde: Formswim.com

Del

Seneste nyt

Annonce