Connery

Dansk investeringsplatform for luksusure får millionindsprøjtning

Det er nok ikke gået mange forbi, at luksusure er et investeringsobjekt, der har vundet større og større indpas over de senere år - og mens aktiemarkedet har været præget af stor usikkerhed, er Rolex og Patek blevet stadig sværere at få fingre i - og dyrere på second-hand markedet. 

Det danske startup Investment Watches har nu landet en tocifret millioninvestering, for at gøre det lettere for folk at investere i ure. 

Virksomheden Investment Watches er funderet af nordjyske ur-entusiast Jonas Berntsen, der er medejer i MapsPeople, og han har hentet 'et stort millionbeløb' med de amerikanske investorer Garheng Kong og David Osborn. 

"Der er et enormt potentiale i markedet for armbåndsure, men markedet for kostbare ure i Europa er også præget af manglende struktur og sikkerhed for både køber og sælger. Vi er grundlagt på adgangen til en enorm mængde data, indgående viden, en usædvanligt stor kapitalbuffer og internationale ambitioner, hvilket er en kombination, der endnu ikke findes, men som der er stor efterspørgsel efter," siger Jonas Berntsen, CEO og stifter af Investment Watches.

Investeringsplatformen har nu åbnet showroom og kontor i Axel Towers, København, hvor virksomheden kommer til at beskæftige sig med både køb og salg af armbåndsure - men også porteføljeinvestering i ure - ikke meget ulig en lignende fremgangsmåde, som vi kender fra Rare Wine Invest - bare med ure.

Jonas Berntzen er dog ikke den eneste urglade på holdet i Investment Watches - urekspert Marcus Pedersen indtræder som VP, mens Casper Behrendtzen, der ofte optræder som urekspert på TV, også indgår i virksomheden. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce