Connery

Dansk dating-app frasorterer alle de ugidelige typer

Platformen melder overvægt af veluddannede danske kvinder, så jeg bider på.

Tinder-crazen har lagt sig for mit vedkommende - når man har swipet igennem nok hurtige matches på fortvivlede byture, hvor laveste fællesnævner hersker, og succesraten for at finde en kvinde, der rent faktisk kan kommunikere i mere end enstavelsesord - eller GIFs i de helt svære tilfælde, nærmer sig nul - så når man til en konklusion: Det er sgu nok ikke her, man finder den potentielle kæreste.

Egentlig har begrebet elite-dating ikke sagt mig så meget før i tiden. Men jeg nærmer mig de 30 med meget hastige skridt, og tanken om rent faktisk at finde en partner, som man kan holde ud at bruge sin tid med, fylder mere end for fem år siden.

Dansk dating-app frasorterer alle de ugidelige typer

Men hvis man tager Tinder-funktionaliteten og smider nogle strengere krav ind, så synes jeg, det begynder at lyde interessant - især fordi netop den danske app HelloYaa har valgt, at man kun kan oprette en profil, hvis man opretter med LinkedIn. Det er en fantastisk gate, der sorterer godt og grundigt ud i alle de uambitiøse individer der findes derude - jeg ved godt, at det lyder meget hårdt og elitistisk, men hvis jeg skal finde en kvinde at dele mit liv med, så skal det være én, der vil frem i verden - og ikke bare ligge på sofaen som en kvindelig version af Homer Simpson. De findes faktisk!

HelloYaas elitære krav:

Man kan kun oprette en profil, hvis man i forvejen har en LinkedIn-profil

Skarp kontrol af profilfotos, der lægges vægt på synlighed, billedkvalitet, æstetik posering og omgivelser. I praksis betyder det:

  • Ingen spejlselfies
  • Ingen trænings-flex-billeder
  • Ingen billeder af folk, der har halvdelen af deres ansigt dækket med tørklæde o.l. (Typisk hagen, amirite?)
  • Ingen dickpics og ingen trampstamps.
  • Ingen nøgenhed i det hele taget. 
  • Ingen solbriller.

En anden grund til at jeg skærer hårdt fra over for kontanthjælpsslugende blodsugere og sløje smørrebrødsjomfruer, er, at jeg har insiderviden fra udvikleren af HelloYaa, der fortæller, at der pt. er en overvægt af karrierekvinder, der leder efter en god mand på netop den app.

65% af appens brugere er danske kvinder - det er langt bedre odds end størstedelen af andre dating-services, så vidt jeg er orienteret.

Set fra den anden side af andedammen kan appen også medvirke til at fjerne et problem fra LinkedIn, som jeg har hørt om fra kvinder i mit netværk.

LinkedIn er fyldt med alle mulige slags professionelle - og deriblandt også den opportunistiske sælgertype, som også meget gerne forsøger at lave damer gennem LinkedIn - hvilket er et big no-no, og er det ikke også federe rent faktisk at finde et sted, hvor de anmodningsparate karrierekvinder har listet sig op? Det tænker jeg.

Dansk dating-app frasorterer alle de ugidelige typer

Så egentlig er der bare en ting tilbage at sige, nu hvor jeg har haft et forspring på de fleste af jer, der ikke kendte til HelloYaa endnu: Få støvet dit CV af og fang så den forbandede gulddame, der skal hjælpe dig med at overtage verdensherredømmet som et elitært Bonnie & Clyde-par.

HelloYaa

Website: Helloyaa

Download her på App Store

PS. Dette indlæg er bragt i samarbejde med HelloYaa, men alle meninger og betragtninger er helt mine egne. 

Del