Connery

Danmarks mest benhårde MMA-kæmper gør sig klar til sin næste dyst

Connery har været med til Open Workout med Mark 'The Olympian' Madsen.

Vejen for den danske kæmper har taget nogle omveje og fået ham til at træffe nogle valg, som den gennemsnitlige MMA-kæmper ikke har behøvet - eller haft mulighed for - at tage stilling ting.

Mark O. Madsen har nemlig fået kælenavnet The Olympian, fordi han gennem hans imponerende som Danmarks første professionelle bryder. 
Madsen var endda så dygtig, at han formåede at vinde sølv ved OL 2016. Og alligevel valgte han at indstille en tryg karriere som bryder til fordel for MMA.

Han har nu tilsluttet sig et af verdens største MMA-forbund Cage Warriors, der tidligere har haft kæmpere som Conor McGregor, Michael Bisping og naturligvis danskeren Martin Kampmann, som også har en del af Marks trænerteam. 

Mark O. Madsen har sin debut for Cage Warriors d. 22 september mod franske Alexander Bordin, der tidligere er fransk mester i judo og kampen kommer til at finde sted i Nykøbing Falster Hallen i Madsens hjemby.

Kampen kommer til at være hans hidtil største udfordring - og kan risikere at koste hans status som ubesejret kæmper, men det kommer vi til... for det er ligeså vigtigt at finde ud af hvor Mark kommer fra, for at sætte sig ind i, hvilken modstander han kommer til at møde. 

ANNONCE
Danmarks mest benhårde MMA-kæmper gør sig klar til sin næste dyst

Vindermentalitet

Madsen er et konkurrencemenneske ind til benet, og er ikke bleg for udfordringer. 
Derfor kan det ikke overraske at ham og hans hold The Olympian, har valgt at arrangere og promote stævnet selv. Det betyder flere penge, men også større risiko.

På trods af de mange kast og hans talent for brydning, så har en af de helt store forcer gennem hans MMA-karriere været at levere den ene hårdtslående knockout efter det andet.  Et af de mere brutale omgange var d. 13 januar mod Matthias Freyschuss, der endte på imponerende 28 sekunder efter et guillotine choke.

Det er helt forståeligt, hvis du ikke ved hvad et guillotine choke er. 
Derfor har jeg hooket dig up med videoen forneden, så vi kan sætte scenen for, hvor koldblodig en kæmper The Olympian egentlig er.

Se den og så fortsætter vi med fortællingen om Mark O. Madsen og hans hårdeste kamp til dato.

ANNONCE
Mark O. Madsens koldblodige guillotine choke!
?t=4m27s

Kampen mod Bordin

Madsens seneste kamp var så sent som d. 9 juni og var med til at gøre valget nemt for gutterne bag Cage Warriors, der var hurtige til at signe ham. 
Og deres interesse for The Olympian er så stor, at de kommer til Nykøbing Falster for at  kampen. No pressure...

Derudover kommer Mark O. Madsens næste modstander til at være en hårdhændet judo-mester.
For de uindviede så er kæmpere med en judobaggrund, ligesom brydere, dygtige til at greb og takedowns, men der er også dygtige til spark. Sidstnævnte er et element, som brydere ofte mangler i deres træning. 

Derfor bliver Madsens træning op til kampen nødt til at tage højde for denne ulighed. 
Og vi tror, at han er udfordringen værdig.

Hvis der er nogen, der kan gå i Kampmanns fodspor i UFC og for alvor sætte Danmark på verdenskortet, så er det Mark "The Olympian" Madsen.
Før Mark O. Madsen kan gøre noget i UFC, skal han dog først dominere i Cage Warriors - og det kan han starte med at gøre d. 22 september ved at udslette franskmanden Alexander Bordin og holde sin ubesejrede rekord i live.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Dinko Juric Dinko Juric

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt