Connery

Danmarks længste øltest

Målt på kilometers afstand...

1 ud af 6 stjerner
Det er en højhellig torsdag. To drengerøve mødes i det virtuelle samfund. MSN gløder. Der er øl i farvandet! De to nye Tuborg, Hvid og Blå er indkøbt. To øl der ikke har en krone endnu, og to øl der har igennem nye reklamer gjort vores opfattelse af Tuborg til: ' en øl for kiksede fyre, som vi absolut ikke vil ende som'!
ANNONCE
Danmarks længste øltest
Nu til testen og konceptet:
- 2 fyre
- 1. kontrol offer (Paw)
- 311,8 km afstand (København - Tønder)
- 6 flasker ny Tuborg, tre af hver
Danmarks længste øltest
Neua:
Jeg tager de to kolde øl ud af køleskabet. Der er ikke noget som kolde ølflasker. Det her er et øjeblik jeg har set frem til: Den ultimative øltest og ikke mindst den længste nemlig 311,8 km fra min testmakker. Hverken dårlig distribution, forkert opbevaring af produktet eller andre twilightzone ting kan spille ind. Hvis vi kan blive enige, har vi ramt plet, og lavet endnu en test, som du kan stole på. For når Connery.dk tester noget gør vi det ordentligt, og vi tager især øl seriøst!

Den blå øl:
Den smager sødt, der er ingen kulsyre og den er brun. Mørk øl kan dog være okay, men nærlæser man etiketten kan man se det er melfarve og altså ikke bryggen der naturligt har fået den farve. Jeg synes det er sært at farve en øl, men jeg er ikke ekspert, så jeg lader det ligge. Den blå øl har en sær eftersmag af lime blandet med sukker, og den er ufattelig nem at bunde; måske fordi kulsyren ikke eksisterer.

Den blå øl får ikke mange points i min bog, den er sær, smager ikke af øl. Dog vil du kunne vinde enhver ølbundekonkurrence og det helt uden at slå en eneste ølbøvs.

Den hvide øl:
Den smager sødt, der er ingen kulsyre og den ligner morgenurin. Nærlæser man etiketten kan man se den indeholder præcis det samme som den blå. Det er samme alkohol 4,6% og min konspirationshjerne begynder at fable. Er det samme øl jeg drikker? Jeg kaster mig ud på toilettet og skyller munden, bevæger mig tilbage foran skærmen, og smager igen. Er den lidt sødere, eller er det samme øl? Sød smag af lime blandet med sukker, ingen kulsyre og dermed ingen points i min bog.

Konspirations teorien lever nu - helt ærligt, hvem tror også på, at vi har været på månen!?
ANNONCE
Danmarks længste øltest
Pallisgaard:
Det er med længsel, at de to flasker Tuborg skal hives ud af deres trygge rammer i køleskabet og nydes til dæmpet musik, en åben pejs og et lammeskind på gulvet.. Øh.. Nå nej. En kontorstol, en spisestuestol og en skærm, må udgøre det for ovenstående scenarie.

311,8 km væk, sidder Neua og gisper hjælpeløst efter øl. Vi har officielt gang i den længste øltest nogensinde i Danmarkshistorien. I modsætning til Neuas ensomhed, har jeg en partner in crime - Paw! Denne del af testen vil muligvis virke stødende på enkelte minioriterter i det danske kongerige - fx wannabe-kongen Prins Henrik, eftersom der vil forekomme en del citater fra den virkelige MSN samtale.

Den blå øl:
Paw: Årh den er brun.
Pallisgaard: Den er ikke blå!
Paw: Jeg ved ikke hvem den øl skal kneppe i røven for at få en krone, men det bliver ikke mig!
Neua: Hvad fanden er det for en sødlig mærkelig smag ?
Pallisgaard og Paw i kor: Det er den ultimative kællingeøl. Der er ingen kulsyre i, så en rigtig ølbøvs er umulig!
Pallisgaard: ..den giver dog lidt luft i maven..
Neua: Den er NEM at bunde!
Pallisgaard: Den konklusion kom vi også lige til!

Den hvide øl:
Pallisgaard: Jeg har slået en halv bøvs siden vi bundede.. Paw har ikke luft nok i maven endnu..
Neua: Smager den ikke af det samme?
Pallisgaard: Samme farve som morgenurin!
Neua: - er det overhovedet øl?
Pallisgaard: Paw slog lige en halv bøvs.. Sikkert pga det vand han skyllede munden i..
Neua: Den smager lidt ligesom lime blandet op med sukker!
Pallisgaard: Øllen ville være perfekt, hvis den blev serveret med isterninger på en varm sommerdag, hvor man ikke har lyst til smagen af øl..
Neua: Der er øjensynligt lidt mere kulsyre, jeg har en bøvs på vej!
Neua:Men spørgsmålet er om det overhovedet er øl
Pallisgaard:Der er ingen tyngde i de bøvser man slår!
Neua: De fortjener ingen krone herfra jeg vurderer dem til 2 ølkrus ud af 10
Pallisgaard: Hvorfor 2? Fordi de er nemme at bunde?
Neua:Fordi der var to øl, de indeholder alkohol, og man kan vinde en konkurrence hvor man skal bunde øl til festen, hvis man har dem her med!

Paw (kontroloffer): Det er lige før, at fordi Tuborg selv har indset, at der ingen krone skal på etiketten og det faktum at der er pant på flasken, så skal de have tre ølkrus!?
Pallisgaard: Det endelige ord: Paw ville hellere drikke fra toilettet!
Pallisgaard: Mit tomme glas lugter af en blanding af doven øl og sur karklud!

Konklusion: Tuborg - Det' en OM'er!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce