Connery

Danmarks første motorcykel-café er åbnet i Kødbyen

Motorcykel og café? Jojo, perfekt til alle café-racerne!

Danmarks første motorcykel-café er åbnet i Kødbyen

Nogen vil nok studse lidt over kombinationen af de to ord, motorcykel og café, men ikke desto mindre, er det hvad der netop er åbnet i Kødbyen, KBH. 

Xtreme Motorcycles & Café er en interessant fusion. På den ene side har vi custom-værkstedet Xtreme Custom, hvor Brian Porsborg går og bygger en flåde af interessante custom-maskiner. I forlængelse af værkstedet og butikken, har han nu, i samarbejde med eventmager og MC-entusiast Mik Mølholm, nu åbnet landets første custom-mc-café. 

Caféen deler atmosfæren med værkstedet og butikken, og det betyder at folk der lægger vejen forbi, kan komme lidt tættere på hverdagen, omkring de interessante projekter. 

”Vi ønsker at skabe et samlingspunkt for motorcykelentusiaster, hvor man både kan nyde en god kop kaffe og nørde over sin bike. Vi synes, der mangler et sted, hvor alle typer motorcyklister kan mødes, uanset om du kører på din første café-racer eller er på 10’ende ombygning af din Harley Chopper. Og så er alle, der sætter pris på en god kop kaffe, men intet ved om motorcykler selvfølgelig også velkommen” fortæller Mik Mølholm.

Indretningen af caféen er rå og rustik, og det emmer givetvis ret meget af drengerøv, hvilket jo faktisk passer os meget godt. Also, dagene hvor MC-kørere hamrer bajere på den nærmeste bar, er ret meget passé, og primært noget vi ser i Sons of Anarchy. Don't drink and ride, medmindre det er en velbrygget kop kaffe, måske?


 

Hvor?

Xtreme Motorcycles & Café finder du på Ingerslevsgade, 1705 KBH. 

Facebook: Xtreme Motorcycles & Café

Instagram: Xtreme Café

Del