Connery

Danmarks flotteste piger kommer på Luux

Man burde samle alle byens lækre piger ét sted... Det havde de vist også gjort!

Connery SKAL være Danmarks bedste online magasin for drengerøve, og hvad er det lige vi mænd godt kan lide? Det faktum at vi kan fange vores egen mad? At vi kan stå op og pisse? Eller at vi er væsener af Guds nåde, og smukke kvinder tiltrækker os som møl til et lys? Jeg tror sgu lidt, det er alle tre ting, men siden tidernes morgen har smukke kvinder dog altid været en af vores eneste grund til at eksistere.
ANNONCE
Danmarks flotteste piger kommer på Luux
Jeg har valgt at lave en ny artikelserie, som skal omhandle netop emnet smukke kvinder. Jeg ved godt at dette sikkert vil skabe et furore i det ganske land, og et ramaskrig vil lyde i kølvandet på råb om kultur og dannelse. Så jeg skal prøve at styre mig med billeder af lækre piger... NOT!

Min nye artikel serie hedder; Danmarks Flotteste Piger Kommer På... Denne gang var det Luux, men hvis du mener, at dette er HELT forkert, er du velkommen til at skrive til mig og fortælle, hvor Danmarks flotteste piger eller kommer, og så skal vi fluks være der i nærmeste fremtid.

Torsdag den 5. juli indtog vi Luux på den sædvanlige måde, med pomp og pragt. Om torsdagen hedder Luux dog Club S, men for mig er det hip som hap med navnet, så længe drinksene er kolde og kvinderne er varme.
 
Da alle var kommet på plads, og vi skålede i den sædvanlige bobleboble vand, så skulle undertegnede ud og finde ud af, hvor pigebørnene gemte sig. Jeg rendte hurtigt ind i et par smilende piger og med lidt overtalelse og skepsis fra deres side, lykkedes det mig at få aftenens første shoot. Ret godt klaret for en fyr som er to poser morgenbrød høj og har charme som en svensk elg, EFTER den er skudt.

Jeg var så heldig, at Connerys egen Sarah Louise Christiansen var i byen med hendes veninder, og jeg fandt mig da også siddende blandt disse tøser i et stykke tid. Der var proppet med dejlige piger denne aften, og undertegnede havde travlt med at vende hovedet i alle mulige vinkler for at få det hele med.

Men I læser jo kun dette som en høflighed over mig, da jeg udmærket godt ved, at I hellere vil se billeder af pigerne fra denne aften. Så skynd dig over i galleriet og se de piger, jeg var så heldig at få billeder af. Efter min egen mening er navnet Luux fuldt ud forståeligt, med de piger som var denne aften. Luksus piger i luksus omgivelser. Helt klart et besøg værd!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce