Connery

Danmarks fladeste stikprop: Derfor knuselsker vi Form Designerstikproppen fra Løvens Hule

Svæver dine møbler for langt ude fra væggen på grund af klodsede stikpropper?

Opdatering: Form stikproppen er desværre (og for indeværende i 2023) udgået fra handlen. Rygterne vil vide at det er Sikkerhedsstyrelsen der har sat en stopper for salget, da der er udfordringer med sikkerhedsstandarderne. Bedste alternativ er større "flade" stikpropper som eksempelvis denne: Smart Plug, Flad stikprop

Original

Anders fra Designerstik er i Løvens Hule og jeg har hænderne oppe over hovedet.  

Sidste år, da jeg skulle indrette min ny lejlighed, stødte jeg på et problem. Af indretningshensyn ville jeg gerne have mine møbler helt tæt på væggen - men jeg skulle også bruge strøm til mine højttalere og lamper. Problemet: Konventionelle stikpropper stikker alt for meget ud fra væggen, og skaber uhensigtsmæssigt meget luft mellem væggen og et givent møbel, hvis en stikkontakt imellem de to kontaktflader skal i brug.  

Et førsteverdensproblem, men ikke desto mindre et problem.

Det samme fortæller Anders i Løvens Hule at han gjorde - og han skabte løsningen, som jeg efterfølgende har knuselsket. Det er ikke verdens billigste løsning, men måske den bedste: Designerstikproppen Form.  

ANNONCE
"Flad" shuko vinkelprop øverst - Designerstik inderst. - Danmarks fladeste stikprop: Derfor knuselsker vi Form Designerstikproppen fra Løvens Hule "Flad" shuko vinkelprop øverst - Designerstik inderst.

Problemet er, at stikkontakter varierer verden over, og vil man have en stikprop i ultra-slim profil i Danmark, er der begrænsede muligheder. I min optik har Anders og Designerstik skabt den bedste og lækreste.  

Du kan selv se hvordan Anders er kommet frem til løsningen i Løvens Hule - mens jeg maler op, hvorfor Form design stikproppen er helt fantastisk.  

Danmarks fladeste stikprop

Det åbenlyse er, at From stikproppen løser et æstetisk og indretningsmæssigt problem - og ud fra min research er den danmarks fladeste stikprop på nuværende tidspunkt.

Søgninger efter flade og vinklede stikpropper vil ofte føre til enten Form stikproppen eller mere klodsede løsninger, som eksempelvis "fladprofil" vinklet shuko stikprop, der er direkte grim og også fylder en hel stikbens-længde længere ud fra stikkontakten. Hvis man leder efter en lækker og minimalistisk vinkelstikprop, er Form bare fed.

ANNONCE
Danmarks fladeste stikprop: Derfor knuselsker vi Form Designerstikproppen fra Løvens Hule

Alle kan være med

Forms flade stikprop er minimalistisk og med en profil på plot 11 mm fra en undersænket stikprop, er der ikke meget luft til væggen. Den er samtidig tænkt mere som et designprodukt, og det gennemsyrer produktet både fra design, men også den praktiske papemballage, som i øvrigt har lette piktogram-instruktioner, så selv de mest udfordrede gør-det-selv folk kan være med. 

ANNONCE
Danmarks fladeste stikprop: Derfor knuselsker vi Form Designerstikproppen fra Løvens Hule

Stikkontakten er designet til danske hjem, og mens jeg på billedet her har brugt stikket i en meget gammel påmonteret LK-stikdåse, er designet godt komplimenterende til mere moderne LK stikkontakter. 

Forms Designerstik er certificeret og godkendt efter Dansk Standard DS 60884-2-D1:2017, og helt let at gå til for almindelige dødelige - ikke kun elektrikere. Stikproppen passer perfekt til tobenede elektriske apparater som lamper og elektronik (Sonos-højttaleren?), mens det ikke er en anbefalelsesværdig løsning til faste installationer af tungere maskiner som hvidevarer - men her finder man sjældent de samme indretningsmæssige udfordringer.

ANNONCE
Danmarks fladeste stikprop: Derfor knuselsker vi Form Designerstikproppen fra Løvens Hule

Én ulempe:

Der er en ulempe ved Forms designerstik - det gør sig gældende steder hvor stikdåser er installeret med shuko-standarden, her passer Form-stikproppen ikke, uanset om man har valgt løsningen med to-benet - eller tre-benet strømføring. Det vil dog primært være en udfordring på elinstallationer på erhvervsadresser, hvor den specielle jordføringsstandard er en foranstaltning for bedst sikkerhed ved anvendelse af professionelt IT-udstyr.

ANNONCE

Form Designerstikprop: Pris og tilgængelighed

Går man efter Form stikproppen med jord ligger de vejledende priser som oftest ved 120 kroner, mens den to-benede findes en anelse billigere hos forskellige forhandlere. 

Stikproppen er i skrivende stund tilgængelig i 9 forskellige farver, herunder selvfølgelig i helt klassisk hvid og sort. 

Form Design Stikproppen forhandles hos flere fysiske forhandlere eller online hos blandt andet Lampemesteren.dk og VVS.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce