Connery

Danmarks dyreste højttalere koster 2 millioner kroner - og er belagt med guld

Forhandleren forventer ikke at sælge voldsomt mange...

Er du typen der altid har haft en umanerlig lyst, til at pynte dit hjem i guld, akkurat som de vildeste suiter i Dubai? 

Hvis du har en ordentlig tyk tegnedreng, er her et sæt højttalere til dig!

Her er tale om Triangle Magellan Grande Concert (24K), som som navnet antyder, er beklædt med 24 karat guld. 

Et sæt koster den nette sum, af 2 millioner danske kroner, men så er der også lagt i ovnen til fantastisk lyd, og en god gang blikfang i stuen.

ANNONCE

Om højttaleren

De spiller hamrende godt. Sådan lyder det umiddelbare og impulsive svar på det oplagte spørgsmål om, hvorfor Triangles prestigehøjttalere Magellan Grand Concert koster ekstreme 2.000.000 kroner for et sæt. Men god lyd er ikke nok for kunder, der shopper i disse luftlag. Historien bag produktet, det eksklusive design og følelsen af at besidde det ypperste tæller mindst lige så meget. Og historie er der nok af. Unikt for branchen bliver Triangles højttalere samlet i hånden i en lille fransk landsby af teknikere med 30 års erfaring. Det sikrer en uhørt kvalitet lige fra de 3D-printede minikomponenter inderst til det tykke lag 24 karat guld.

Triangles internationale salgsdirektør, hedder Rune Jacobsen - ja han er dansk - og han fortæller om højttalerserien:

– Den store Magellan er vores prestigefyrtårn, hvor ingeniørerne får lov til at give den gas og finde unikke tekniske løsninger uden at lade sig begrænse af omkostninger. Højttalerne skaber opmærksomhed og driver udviklingen af alle vores andre modeller. Selvom topmodellen ikke er vores hovedforretning, sælger vi 12-15 sæt om året – hovedsageligt til nyrige unge fra Asien, der vil vise, at de kun køber det bedste og dyreste. Vi har blandt andet leveret højttalerne i en knaldrød farve, der matchede kundens Ferrari, siger han. 

ANNONCE
Triangle Magellan Grande Concert (24K)

Pris: 2.000.000 dkr.

Forhandles af: HiFi-freaks.dk

Del

Seneste nyt

Annonce