Connery

Danmarks bedste bartender er kåret til årets World Class 2021

Cocktail-legende.

Det kan godt være, at du ser dig selv som lidt af en cocktail-mester, når du slinger den perfekte G&T over bardisken derhjemme - men disse drenge er lige niveauet over.

mandag d. 3. maj blev den danske udgave af bartenderkonkurrencen World Class afholdt.

Og personen, som løb med sejren og førstepladsen var Hardeep Rehal.

Udfordringen gik ud på, at man skulle designe en highball-cocktail baseret på Johnnie Walker Black Label.

Han vandt med en autentisk cocktail, der er stærkt inspireret af de indiske te-traditioner, han har oplevet i gennem sit liv. Han plejer normalt at lade den nordiske bølge inspirere ham, men valgte at hive et triumfkort op af lommen og lade sig inspirere af den traditionelle chai med en krydderiblanding fra Punjab, hvor hans forældre oprindeligt er fra. 

Rehal, som oprindeligt er uddannet ingeniør, men slinger drinks over disken på Blume i København lige pt., brillerede med fermenteret te, tilsætning af kulsyre og en meget velovervejet krydderiblanding. 

Cocktailen hed Whisky Chaiball.

Den globale finale, hvor danskeren kan få en chance for at blive verdensmester, finder sted i juli på digital vis. 

”Min videnskabelige baggrund har klart formet min tilgang til det at lave cocktails. Jeg eksperimenterer meget, når jeg sammensætter ingredienser og tager noter, analyserer og forbedrer hele tiden mine cocktails løbende. Jeg tror, min styrke som bartender er, at jeg kan skabe meget ud fra relativt få ingredienser. Mine cocktails er enkle og komplekse på samme tid,” siger Hardeep Rehal.

Tjek cocktailen ud herunder:

ANNONCE
Vindercocktailen, Chaibucha. Foto: DK Worldclass - Danmarks bedste bartender er kåret til årets World Class 2021 Vindercocktailen, Chaibucha. Foto: DK Worldclass
vinderen Hardeep Rehal. Foto: DK Worldclass - Danmarks bedste bartender er kåret til årets World Class 2021 vinderen Hardeep Rehal. Foto: DK Worldclass
Del

Seneste nyt

Annonce