Connery

Danmark-USA

Onsdag aften møder Danmarks fodboldlandshold USA i en venskabskamp. Selvom USA er mere kendt indenfor baseball, amerikansk fodbold og basketball; så ligger deres fodboldlandshold faktisk på en flot 11. plads på FIFAs verdensrangliste. Danmark er nummer 27.

Per Kjærbye/TV2 - Danmark-USA Per Kjærbye/TV2
Fodbold i USA

De fleste har formentlig læst om David Beckhams skift til Los Angeles Galaxy, i folkemunde L.A. Galaxy. Det gav klubben masser af omtale i medierne og næsten 30.000 tilskuere så Beckham blive skiftet ind i en kamp mod Chelsea i turneringen World Series of Football. Deres hjemmebane står til at kunne have 27.000 tilskuere - så der må have været proppet!

USA's profiler

Tidligere Manchester United målmand Tim Howard og nu for Everton, er værd at holde øje med. Forhåbentligt får han rigeligt at se til.

Clint Dempsey fra Fulham er en farlig midtbanespiller med 17 mål i 57 kampe.

Angriberen Jozy Altidore er også målfarlig med 7 mål i 21 kampe. Også Jozy spiller på et engelsk hold - nemlig Hull City.

Som danskere skal vi selvfølgelig også bemærke Benny Feilhaber. Han spiller for AGF til dagligt og dermed spilles kampen på hans egen hjemmebane.

Da det er en venskabskamp, skal der dog tages højde for at spillere kan blive sparret.

Kampen sendes onsdag med optakt kl. 20.20 på TV2 og selve kampen starter kl. 20.30.

Hvad tror du den ender?
ANNONCE
United States national soccer team
Del

Seneste nyt

Annonce