Connery

Danmark har fået sit første hotel med rooftop pool!

Hvor tit har du ikke stået og tænkt: Det var da pokkers! Det er fantastisk vejr, men jeg kan ikke finde et eneste hotel i Danmark med en rooftop pool!

Spørg til side. Sommervejret i Danmark er ret omskifteligt, og derfor er det måske ikke helt så underligt, at det først er nu, vi får et af typen i Danmark. 

Det er Nimb, der er  blevet bannerfører for pooltypen i Danmark, da de i går indviede deres vilde pool, med en ret imponerende udsigt over København. 

ANNONCE

På taget af Tivoli Hjørnet er der blevet bygget et 1300 kvadratmeter stort område med en udendørspool på 60 kvadratmeter. Der er selvølgelig også blevet plads til en poolbar og et loungeområde - og praktisk talt lyder det som de perfekte rammer, for vores næste fotoshoot!

Selvom tagterassen hører til Hotel Nimb, bliver det også mulighed for lokale, at besøge den fine lokation, uden at bestille et ophold på hotellet. Tre gange om ugen åbnes der nemlig op med events som spisning og musik, og samtidig introducerer færdiggørelsen af Nimb Roof, som det hedder, også Nimb Club og Nimb Wellness. 

Poolen er beklædt med italienske mosaiksten og poolen har indbygget modstrøm! 


Nimbs chefdesigner René Jasper Thomsen har stået for den kreative idé og designet bag Nimb Roof: 

”Da muligheden opstod for at skabe en endnu bedre gæsteoplevelse for Nimbs mange gæster og samtidigt tilføje noget nyt og internationalt til København, besluttede vi at skabe Nimb Roof med udendørs opvarmet pool, loungeområde samt bar.”


Hos Tivolis administrerende direktør, Lars Liebst, er glæden over Nimb Roof stor:
”Nimb Hotel er gennem flere år blevet tildelt meget international anerkendelse. Derfor er det naturligt, at vi nu har taget skridtet videre, og som det første hotel i Danmark har fået specialdesignet en pool på taget med poolbar og loungeområde. Dels for at imødekomme den stigende efterspørgsel på unikke hotelophold i den eksklusive del af markedet, dels for at bidrage til at positionere København og Danmark i en kvalitetsbevidst og attraktiv målgruppe.”?

ANNONCE
Fotograf: Agnete Schlichtkrull - Danmark har fået sit første hotel med rooftop pool! Fotograf: Agnete Schlichtkrull
Unikke events for alle på tagterrassen

Københavnerne kan glæde sig til en unik mulighed for at opleve tagterrassen, når Nimb tre dage om ugen inviterer til særlige events under temaet Summer in the City. Arrangementerne kører i juni, juli og august med mulighed for forlængelse, hvis vejret holder. Tuesday Cook Out er grillaftener under åben himmel, hvor der bliver serveret skaldyr, fisk og kød tilberedt på grillen af Nimbs kokke. Rosé-baren serverer ad libitum. Torsdage fra den 21. juni er der Nimb Nights Open Air, hvor der er koncerter med Frederikke Vedel & All Stars og bobler og tapas på tagterrassen fra kl. 19 og live-koncert fra klokken 20. På lørdage er der Saturday Night Live med cocktails fra den nye poolbar og gæste-dj’s. Man melder sig til via www.nimb.dk/summer

Sund på luksusmanér med ny klub
Nimb Roof er åbent for Nimbs gæster og medlemmer af den nye Nimb Club. Med Nimb Club-medlemskabet får man guldkort til Tivoli og adgang til Nimb Clubs eksklusive faciliteter: Nimb Roof & Nimb Wellness. Det giver også mulighed for at træne i Haven ved særlige lejligheder. Prisen for et medlemskab af Nimb Club er 2.500 kr. per måned eller 25.000 kr. pr. år ved forudbetaling. Der er et begrænset antal pladser i Nimb Club.


Eksklusivt fitness- og wellness-område åbner i august
I august bliver sidste brik i Tivoli Hjørnet lagt. Her åbner Nimbs fitness- og wellness-område Nimb Wellness, som kun er for hotellets gæster og Nimb Club-medlemmer: Her er hamam, massagerum og fitnessmaskiner, så man har mulighed for at træne og få skræddersyede massagebehandlinger. Gym-afdelingen er fuldt udstyret med de nyeste Technogym-maskiner inklusive TRX-udstyr og et specielt indrettet, opvarmet rum til at udføre cardio-træning i 34 graders varme. Nimb Wellness-området har separate rum til massage og behandlinger.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce