Connery

Danmark er blandt de første lande der får Samsung Galaxy Fold

Samsungs første foldbare smartphone lander snart

Det er en lille måned siden, at Samsung præsenterede deres nye Galaxy-lineup, inklusive den foldbare smartphone Galaxy Fold, der på daværende tidspunkt ikke havde et fast lanceringstidspunkt. 

Men det er nu fastlagt, og i Danmark bliver vi blandt de første, til at kunne få den anderledes smartphone mellem hænderne. 

Leveringen af Galaxy Fold starter nemlig den 3. maj. 

Samsung fortæller i en pressemeddelelse, at de har indgået et eksklusivt partnerskab med Yousee, der begynder at tage imod bestillinger til ventelisten den 26. april. 

Den nye smartphone får en vejledende salgspris på 15.900 kroner, og som sådan er det formentlig kun de mest tech-fantatiske (eller rigeste) smartphoneforbrugere, der er i målgruppen for Galaxy Fold. Men så får man også et sæt trådløse Galaxy Buds og et kevlar-cover med i prisen. 

ANNONCE
Danmark er blandt de første lande der får Samsung Galaxy Fold

"Med Galaxy Fold har Samsung skabt en helt ny mobilkategori med verdens første foldbare 7,3’’ Infinity Flex Display, der kan foldes i en kompakt enhed, når den er lukket. Vi er stolte over at være blandt de første markeder, som får adgang til denne nye innovative kategori af smartphones. Galaxy Fold er et helt unikt produkt og et resultat af over ti års ingeniørarbejde, der virkelig manifesterer, hvordan vi hos Samsung ser på innovation. Galaxy Fold bygger på, hvad vores forbrugere sætter pris på og forventer af vores produkter, og det vil være interessant at se, hvordan forbrugerne vælger at udnytte telefonens nye muligheder," siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Samsung Danmark.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
 Mikkel M. Vermeulen Mikkel M. Vermeulen

Følg på:
Facebook
Instagram

Hvis du læser dette, skal du bare vide at jeg sætter mega pris på din støtte. Jeg har knoklet uafbrudt på at videreudvikle Connerys univers de sidste 6 år, og jeg lover at det kun bliver bedre. 

Altid frisk på en øl og en god historie. 

Kontakt: mmv@connery.dk

 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt