Connery

Danish Deejay awards

Tag med til Danish Deejay awards

Den 12. april afholdes der atter Danish DeeJay Awards. DDJA er den årlige officielle prisuddeling for den del af musikbranchen, som har sine rødder i klubmiljøet, og på landets diskoteker.
Danish Deejay awards
Igen i år er Connery.dk på den fornemme samarbejdsliste, og vi kan kun anbefale dig at få fingeren ud af røven og få købt din billet. Sidste år var der totalt udsolgt, og det kunne jo ske igen i år.

Sted: Valbyhallen
Tid: Søndag d. 12 april (mandag er helligdag)
Pris: Se forskellige billetter her

Siden 2001 har DDJA uddelt en sværm af priser til den enorme blanding af talentmasse, kombineret med dem der i mange år har vist deres evner på scenen. Blandt dem der har fået flest priser gennem tiderne er Safri Duo, Rune RK, Infernal, Trentemøller og Filur.

Nominerede i år:
Det er i 8210 Århus V at vi finder den ene af årets topnominerede artister med hele 5 flotte nomineringer. L.O.C. har før været blandt de udvalgte, men det er ikke blevet til statuetter hjem til kaminhylden.

L.O.C. har med sine 5 nomineringer, og ikke mindst et helt fantastisk år, sat kursen mod DDJA's akryl. Den 12. april ved vi om han har heldet med sig.

Den anden topkandidat er en kending til DDJA gennem flere år - i 2008 vandt han prisen 'Danish DeeJay Battle', og optrådte med sit band på scenen. Han medbringer 5 muligheder for gevinst når han sætter sig i stolen til DDJA d. 12. april.

Se hvem alle de nominerede er HER
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce