Connery

Danish DeeJay Awards 2015: Endeligt line-up og sidste nominerede

Fat Pony, Nause og Overlords kommer forbi og DeeJay Battle finalisterne er fundet

De endelige nomineringer og acts til årets Danish DeeJay Awards er nu klarlagt. Der er kun et par timer til showstart i Øksnehallen, og billetterne er næsten udsolgt - Hvis du skynder dig kan du fange en her: Billetsalg.

Vi har compilet en hurtig playlist over de offentliggjorte acts - brug den til warm-up hvis I har lyst. You decide!

ANNONCE
Ellie Jokar - Danish DeeJay Awards 2015: Endeligt line-up og sidste nominerede Ellie Jokar

Mød årets vært: Ellie Jokar

Som 15-årig blev Ellie introduceret til hiphop-genren af sin bror. Han dansede breakdance i en klub og bragte musikken med hjem fra dansesalen – og så var Ellie solgt. Det er ikke bare rytmerne og tonerne, det er også hele kulturen, tøjet og de politiske holdninger, som hun identificerer sig med og har taget til sig. I dag spiller musikken en helt central rolle i Ellie Jokars liv. Det er den, hun lever for, og musikken er hendes frirum, hvor hun kan bearbejde sine tanker, så der bliver plads til noget nyt. Og det giver hende det helt store kick, når hun står på scenen og mærker folks begejstring for sin musik.

Ellie Jokar har udgivet en del plader igennem hendes eget pladeselskab, Mammi Records. Når dørene den 30. april slåes op for Øksnehallen og Danish DeeJay Awards 2015 bliver publikum introduceret til den helt nye single med Ellie og Steffwell, “Don’t Trip”. Men den primære opgave denne aften bliver at styre publikum godt og sikkert gennem de mange prisoverrækkelser, optrædener og hemmelige overraskelser, og dem er der nogle stykker af, alle 3 dele!

”Jeg glæder mig helt vildt til at være årets DDJA-vært, og jeg tør godt love, at det bliver vildere end før” fortæller Ellie Jokar, og fortsætter, “DDJA er en kæmpestor aften for både artister og DJ’s, og den eneste aften, hvor vi fejrer og hylder den danske klubscene. Det er dén aften, og dén fest du ikke må gå glip af på hele året, det plejer altid at være super svedigt!”.

ANNONCE
Fat Pony - Danish DeeJay Awards 2015: Endeligt line-up og sidste nominerede Fat Pony

Nye acts

Fat Pony, Nause og The Overlords har joinet årets line up, og festen tyder på at nå uanede højder. 

Ud over de nye tilkomne kan du se frem til Kongsted, Svenstrup & Vendelboe, Djämes Braun, Anna David, Hedegaard, Brandon Beal, L.I.G.A, Emil Stabil, TooManyLeftHands, Kelde & Friends, Nadia Gattas, DJ Credit, Sada Vidoo, Borneland, Faustix & Snavs feat. Skinz samt mange andre.

Du kan læse meget mere om årets acts her.

ANNONCE

Danish DeeJay Battle 2015

De to finalister til Danish DeeJay Battle er nu på plads. De to vindere blev henholdsvis, øst: Anders Dinesen og vest: Ken K. Du kan se de to vindersæt i videoerne herunder, og vi lover dig - det er stærke sager!

Anders Dinesen Øst-finalist
Ken K Vest-finalist

Danish DeeJay Awards 2015 - See you there!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce