Connery

Daniel Craig påbegynder indspilningen af Bond 25 i starten af 2019

Craigs sidste omgang med 007?

I løbet af de seneste år, har der været forskellige nyheder om Daniel Craigs fortsatte rolle som 007 James Bond. Craig har tidligere udtalt, at han mente at hans rolle var udspillet, men da han i foråret fik forhandlet ny kontrakt, der efter sigende kommer til at give ham mindst 25 millioner dollars på kistebunden, blev det alligevel fastlagt, at han holder fast i rollen til Bond 25. 

Det er nu tre år siden vi fik Spectre, og der er løbet en del vand under broen i mellemtiden. Mens Craig var usikker i rollen, blev der blandt andet ført kampagner for at få henholdsvis Tom Hardy og Idris Elba i rollen. 

Men en opdatering fra Bond-franchisets rettighedshavere i dag, cementerer nu Daniel Craig i rollen som Bond i filmseriens 25. installation, med en dato for produktionsstarten.

ANNONCE

Bond 25 påbegynder optagelserne den 4. marts 2019 i Pinewood Studios. Instruktøren bliver Cary Fukunga, der tidligere har været mauskripforfatter på genindspilningen af IT, og som instruktør og forfatter på det prisbelønnede drama Beasts of No Nation. 

Filmens premieredato er foreløbigt sat til februar 2020. Det markerer således den længste pause mellem Bond-film, siden Pierce Brosnans debut med GoldenEye.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce