Connery

Dagligvarebutik gentager sidste års succes med ny modekollektion

Lidl er tilbage med nye sneaks

En kollektion bestående af sneakers, strømper, t-shirt og badebukser er på vej til dagligvarebutikkerne i Lidl-kæden. 

Butikskæden satser på at gentage succes'en fra sidste år, hvor særligt de Lidl-brandede sneakers blev revet væk - og af opportunistiske kunder forsøgt gensolgt til meget høje priser, i drop-kulturens tegn.

2022-kollektionen fra Lidl kommer med nye designs - der dog alle er præget i Lidls signaturfarver, bare på en ny måde.

ANNONCE
Lidl kollektion 2022 - Dagligvarebutik gentager sidste års succes med ny modekollektion Lidl kollektion 2022

Igen i år bærer LIDL deres mode-relaterede indslag igennem med en række samarbejder med danske influencers - og ligesom sidste år bærer Andershemmingsendk årets kampagne frem:

"Jeg elsker Lidls mod, der beviser, at det ikke kun behøver at være designerbrands, der kan skabe hype om særlige produkter. Sidste år skabte kampagnen en hel fællesskabsfølelse omkring at være med på dillen at eje de Lidl-farvede sneakers. Min profil handler i høj grad om at dele indhold, der vækker følelser i folk, og det må man sige, at Lidls kollektion gjorde - uanset om man fandt den sej eller kikset. Jeg fik så utrolig mange opslag tilsendt fra folk i forbindelse med 2021-kollektionen, og jeg håber, at det bliver ligesådan i år med den nye kollektion," siger Anders Hemmingsen i forbindelse med den forestående lancering.

Hvad handler det egentlig om?

Lidl har formentlig ikke verdens bedste forretning på at sælge kondisko til 122 kroner parret - men det er heller ikke pointen. 

"(red. Det handler om) ultimativt at gøre en attraktiv målgruppe til ambassadører for vores brand." fortæller Rasmus Pape, Lidls indkøbsdirektør, under opstarten til den nye kollektions lancering. 

Lidl kollektionen 2022

The Lidl Collection 2022 lanceres d. 6. oktober 2022 og består af Lidl sneakers til 122 kr., T-shirts til 44 kr., badeshorts til 44 kr. og tennisstrømper til 15 kr. Mere behøver det altså ikke, at koste.    

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce