Connery

Dagens motivation: Ung kvinde taber over 90 kilo og ligner i dag et helt andet menneske

Hvis du har brug for et ekstra skud motivation!

Engang imellem kan vi alle have brug for et skud motivation og et dertilhørende kærligt spark i røven. Især her om vinteren, hvor sofa, varm kakao og æbleskiver virker mere attraktivt end kolde løbeture, proteinshakes og æggehvider. Heldigvis findes der mennesker som 25-årige Simone Anderson fra New Zealand, der kan give os det spark i røven, som vi sommetider har brug for. Hun besluttede nemlig, at den ikke længere skulle stå på sofa og fastfood mindst 6 dage om ugen. Denne beslutning kom sig af, at hun kæmpede med at klare ganske almindelige hverdagsting.

"Ærligt, bare at gå ud med skraldet var hårdt for mig. Hvis jeg skulle gå op af trapperne til mit køkken, blev jeg træt", fortæller hun PEOPLE

Hendes vægt kendte hun ikke; mest fordi det ikke var muligt for hende at veje sig på en ganske almindelig vægt. Men en dag tog hun mod til sig og vejede sig på en vægt på sin arbejdsplads, og da hun så tallet 170 kg, vidste hun, at hun måtte lave noget om: "Jeg ville ikke nå at blive 30, hvis jeg ikke ændrede mig".

Simone startede som nævnt med at bytte den vante junkfood ud med renere madvarer som kød, nødder, grøntsager og frugt. Derudover begyndte hun at træne, som har gjort en kæmpe forskel for hende: "Når folk spørger mig, hvordan jeg er kommet hertil, er det helt sikkert på grund af træning. Efter en træning gider jeg ikke gå ud at spise en masse junk, fordi jeg ved, hvor hårdt jeg har arbejdet for det, og hvor meget jeg har lagt i det!" I dag træner Simone 1-2 timer hver dag; blandt andet basketball, vandpolo, styrketræning og løb.

Det resulterede da også i, at Simone smed intet mindre end 92 kg. Men selvom man taber en hel masse fedt, så er der stadig en hel masse hud tilbage, som ikke følger med. Derfor har Simone fået foretaget operationer for at blive strammet op, og hun har dokumenteret hele rejsen på sin instagram profil: 

"Jeg lovede fra dag ét, at jeg ville dele min ærlige rejse; både opture, nedture, det gode og det dårlige. Jeg var nødt til at vise, at ja, jeg har overskydende hud, og det er faktisk en sideeffekt af noget, jeg er stolt af. Selvfølgelig kan jeg ikke vente til, at det er væk, men det er ikke noget, jeg er flov over"

I dag ser Simone fantastisk ud, og hun motiverer dagligt en masse mennesker gennem sin instagramprofil!

Så.. sofa eller løbetur?

Del