Connery

Dagbog fra Nibe Festival Part 1

Hangover på "den lille fede"

Jeg har det ok. Skål! - Dagbog fra Nibe Festival Part 1 Jeg har det ok. Skål!
Jeg åbner øjnene langsomt.. Hvor er jeg? Der er orange over alt.. Mit festivaltelt er samme farve som orange scene, der dog er i en helt anden del af landet. Jeg er taget til nordjylland, nærmere betegnet Nibe festival. Og lige nu har jeg det godt.

Jeg er stadigvæk ret fuld fra nattens udskejelser, men jeg har ingen idé om hvad der er sket. Det sidste jeg husker er at vi tømte 3 liter papvin og en masse vodka red bull. Så går vi ned mod festteltene, men jeg ved ikke hvad der er sket. Folkene i naboteltet begynder at spille knalde kalle. Jeg husker svagt et festivalpromise der hedder: Det ligemeget'  alle damer er pæne gennem bunden på en fadøl... Egentlig løb det allerede af sporet første dag til suspekt-koncert. ALLE havde kneppet til den der sang. Altså live-udgaven af kinky fætter.

De fedeste koncerter indtil videre tæller Tolsgaard og Pretzmann, Suspekt, Bikstok Røgsystem og en lækker koncert med et upcoming Aalborg band der hedder The Devils Tiny Chains. 
Anyways, min tilstand, jeg er stadig fuld fra i nat, eller semi ihvertfald - Jeg vækker min kammerat Dennis, så vi kan komme op og få lidt morgenmad. Damen der står ved disken ved lidt om hvad jeg har lavet: "Ham der skal bare ha et glas vand; han var på danseholdet i nat.. Danseholdet. Tjooo, jamen det passer meget godt overens med hvad mega fulde Mikkel plejer at lave.

Idag er faktisk ikke så hård som den bør være, så første fadøl er klar kl 11. Det bliver en god dag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce