Connery

Daenerys’ mystiske vision fra sæson 2 varsler hendes endelige valg mellem Jerntronen og kampen i Norden

Mens vi kun har 2 afsnit tilbage i den fantastiske sæson 7 af Game of Thrones, virker det til, at konspirationsteorier, gådefulde overvejelser og små fan-teorier er eksploderet på nettet de seneste par uger.

Men ikke desto mindre er det utroligt spændende at følge med i, at da man af teorierne er mget troværdige og får os til at have en forestilling om, at vi har regnet det hele - hvorvidt vi så har det eller ej, det er en del af oplevelsen!

Den seneste teori kigger nærmere på, hvordan Daenerys’ beslutning for Westeros’ fremtid skal se ud - hun er modvillig i forhold til at hjælpe Snow og co. med den største trussel mod deres verden - The Night King. Hun er i stedet optaget af at genvinde Jerntronen i sin faders fodspor.

Så hvad vælger hun?

Husker du visionen, Daenerys’ fik, da hun besøgte det mystiske House of the Undying i sæson 2 afsnit 10?

Hvis ikke, så kan videoen herunder opfriske din hukommelse:

ANNONCE

Som klippet viser, er hendes drage væk, hvorefter hun forsøger at finde den igen ved at lytte til dens skrig - dette leder hende blandt andet til to scener:

1) Hun møder Drogo og deres barn, som i visionen overlevede. Hun ønskede at blive, men blev ledt videre af sin drages skrig

2) Hun står overfor Jerntronen og kan næsten røre den, men vender i sidste øjeblik væk igen for at hjælpe dragen i det fjerne

3) Hun bliver hevet væk fra tronen og sendt til Muren på den side, hvor horden af White Walkers forventes at ankomme.

Dette ledte de fleste til at tro, at det selvfølgelig var hendes forsvundne drage, hun hørte. Men en ny fanteori mener, at House of the Undying i stedet viser mere, end hvad det blotte øje ser.

Daenerys er ifølge teorien derfor ikke skæbnebestemt til at herske over landet og sidde på Jerntronen ligesom sin far, men hendes kald er derimod at redde den unge drage - den unge drage i symbolsk forstand er nemlig Jon Snow, som i følge en ret troværdig detalje i Eastwatch er den retfærdige arvtager til Jerntronen.

Hun hives væk fra Jerntronen og Drogo i hendes vision - det har aldrig været hendes skæbne. Derimod er visionen om Muren en måde at vise, at hun skal redde Jon Snow i den forventede kamp med The Night King.

Holy fuck - det ville være ganske awesome. Mon ikke dragerne kan sætte lidt fut under de kolde stoddere?

Hvis du mangler lidt mere læseguf indtil mandag, så tjek teorien om, hvilken funktion Gendry kommer til at få i fremtiden. 
 

ANNONCE
Daenerys’ mystiske vision fra sæson 2 varsler hendes endelige valg mellem Jerntronen og kampen i Norden
Del

Seneste nyt

Annonce