Connery

Dabshop.dk

Nyåbnet internetshop med speciale i DAB radioer.

Jeg sidder en dag i mine sødeste drømme og stener rundt på nettet. Min MSN er for en gang skyld logget på og Piix har da også spammet mig med de første 10 links til
Dabshop.dk
Nu sidder jeg så lige i et dilemma, for hvordan staver man til den lyd der kommer, når man får en ny besked? Med eller uden beskrivelse af lyden popper en ny besked frem med link til http://www.dabshop.dk/ fra en af mine gode bekendte.

Min først tanke er noget i retningen af: "Hvad er nu det her for noget?"! Nysgerrighed er dog en faktor man ikke skal undervurdere, så linket skal da lige undersøges.

Dabshop.dk er en side, der har specialiceret sig i online salg af DAB radioer og yderligere krydrer dette med salg af FM radioer, høretelefoner og MP3 afspillere.

Det er ikke ofte man se den slags specialiseringer på nettet indenfor elektronik, da trenden ofte har været at tjene flest mulige penge med et minimum af indsats, med et middelmådigt resultat til følge.

Man må håbe, at dabshop.dk ikke lader sig påvirke af denne trend og udvider sortimentet med forstærkere, dvd afspillere og alskens anden elektronisk isenkram - for hvem har da også brug for et elektronisk æggeur med lcd display og indbygget dvd afspiller, der kan fremvise film på den medfølgende 5" fladskærm i 2D surround mono, når ægget er kogt...

Dabshop.dk er en nystartet webshop, og det bærer varesortimentet da også præg af, eftersom udvalget ikke er det største. Men inden for kategorien DAB radioer spænder prisniveauet pt. fra 809,- til 1.799,-, så der skulle være mulighed for, at finde et prisniveau der passer til størrelsen af overtræk på kontoen.
ANNONCE
Dabshop.dk
Et eksempel fra dabshop.dks udbud af varer er denne pænt lækre DAB/FM radio i moderne retro design - den slags design man så for 40 år siden og som nu er moderne igen. Man kan vel kalde det for retrofuturisme!

Radioen er vinder af adskillege tests! Radioen giver dig mulighed for at modtage DAB radiokanaler, samtidig med de mere konventionelle FM stationer.

Den har et letlæseligt to liniers LCD ikon Display samt mulighed for indstilling af 20 faste stationer. Den er nem at indstille og betjene, i det den har DAB Autotune for komplet liste over tilgængelige stationer.

Alt til den nette sum af blot 1.169,-

Personligt lytter jeg ikke meget til radio hjemme, af den simple grund, at udbuddet af radiostationer i Danmarks ødemark begrænser sig ret kraftigt til to kommercielle reklamefyldte stationer, der forsøger at tilfredsstille hele den danske befolkning og P3 der dog ofte er ret underholdende. Mit anlæg vil snart blive opgraderet med denne elektroniske enhed.

Jeg glemte lige noget:
Største plus ved dabshop.dk er så absolut den gratis levering, så kig forbi og lad dig friste.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce