Connery

Cyberpunk 2077 bliver til en live-action serie

Kan The Witcher spilfirmaet lande endnu en adaption?

Efter stor succes med spil som The Witcher-serien og redemption-bestselleren Cyberpunk 2077, har CD PROJEKT RED annonceret et nyt samarbejde med medieselskabet Anonymous Content. Målet er at udvikle en live-action serie baseret på den dystopiske Cyberpunk 2077-verden.


Anonymous Content er kendt for at producere Emmy-vindende serier som True Detective og Mr. Robot, samt Oscar-vindende film som The Revenant og Spotlight. Med den erfaring i ryggen er der store forventninger til, hvad de kan skabe sammen med CD PROJEKT REDs egne kreative team.

I den nye indsats vil CD PROJEKT RED arbejde tæt sammen med en række industri-veteraner hos Anonymous Content, herunder Garret Kemble, Ryan Schwartz, og David Levine. 

Kan CD PROJEKT RED gentage succesen?
CD PROJEKT RED har allerede haft succes (sammen med Netflix) med at omdanne The Witcher-spilserien til en populær Netflix-serie, så spørgsmålet er, om de lynet slår ned samme sted to gange. 

CD Projects version af Cyberpunk 2077 har allerede udvidet sit spilunivers med en anime-serie.

Keanu Reeves og Idris Elba i Cyberpunk 2077
En af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved Cyberpunk 2077-spillet er inklusionen af kendte skuespillere som Keanu Reeves og Idris Elba, der spiller centrale roller i spillets seneste udvidelse, Phantom Liberty. Man kan krydse fingre for at Keanu Reeves kunne overtales til at spille Johnny Silverhand endnu en gang! 


Mens projektet stadig er i de tidlige faser, og der søges efter en manuskriptforfatter, er der ingen tvivl om, at et samarbejde mellem CD PROJEKT RED og Anonymous Content har potentialet til at blive en stor succes. Så længe serien ikke starter lige så sløjt ud, som lanceringen af spillet i sin tid. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt