Connery

Cupra Tavascan har fået danske priser!

Cupras nye flagskib er klar til de danske veje

Cupra har været længe undervejs med Tavascan - faktisk blev den første konceptbil fremvist helt tilbage i 2019 på det legendariske Frankfurt Motor Show, men nu er vi så langt at den danske importør har smækket priser på bilen, som oprindeligt skulle udfordre det øvrige elbilsmarked. 

Cupra er jo som bekendt en mærke der er blevet drejet af fra Seats Performance-afdeling, og lige siden de kørte i deres egen retning har det været med mere end almindeligt spansk temperament og store håndbevægelser - og alt det afspejler sig selvfølgelig også i mærkets nye flagskibselbil, der rent størrelsesmæssigt læner sig op af søsteren VW ID.5 og den største konkurrent Tesla Model Y.

ANNONCE
Cupra Tavascan - Foto: Cupra Danmark - Cupra Tavascan har fået danske priser! Cupra Tavascan - Foto: Cupra Danmark

Der er masser af Cupra-ånd i Tavascan, både på design og interiør - men også i navngibningen af de fire udstyrsvarianter der kommer til Danmark - de lyder nemlig navnene Endurance, Immersive, Adrenaline og VZ Adrenaline. 

Og når vi nu taler Cupra, er det nærliggende at starte med den vildeste model først. 

ANNONCE
Cupra Tavascan - Foto: Cupra Danmark - Cupra Tavascan har fået danske priser! Cupra Tavascan - Foto: Cupra Danmark

Cupra Tavascan VZ Adrenaline udstyret med firehjulstræk, 340 hestekræfter og en 0-100 km/t sprint på 5.6 sekunder. Samtidig er rækkevidden på 512 kilometer. Det er den laveste i programmet, og altså en modpol til den højere perfomance. VZ Adrenaline får en vejledende salgspris på 449.990 danske kroner. 

Et skridt ned finder vi de tre øvrige modeller, som alle har 286 hestekræfter, med varierende rækkevidde. 

Tavascan Adrenaline løber 542 kilometer på en opladning, for en pris på 389.990 kroner, Tavascan Immersive har en rækkevidde på 554 kilometer for 374.990 kroner og Tavascan Endurance sniger sig helt op på 565 kilometer - alle i øvrigt WLTP-angivelser - for en pris på 369.990 kroner. 

Forsekllene i de modeller er på udstyrsniveauet, og det er altså en lidt længere omgang af til- og fravalg, som nok er lettest at danne sig et reelt overblik over på Cupras konfigurator. 

De nye Tavascan modeller er på vej til prøvekørsler hos forhandlere rund om i landet allerede nu. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt