Connery

Cult Raw Energy Double Caffeine

Drenge, der er kommet nye regler og love i Danmark. Det er for én gang skyld positivt. Denne gang betyder det, at CULT nu er relanceret i ny og kraftigere form.

6 ud af 6 stjerner
Ja mit digital kamera suck, chefen siger der ikke er råd til et nyt! Men her er den gamle og den nye Cult! - Cult Raw Energy Double Caffeine Ja mit digital kamera suck, chefen siger der ikke er råd til et nyt! Men her er den gamle og den nye Cult!

Jeg farede ned til den lokale tankstation. Egentlig var jeg blevet lovet testdåser direkte fra CULT headquarter. På grund af Post Danmark er en flok spassere, lykkedes det bare ikke at få skidtet frem i tide. Men jeg havde en deadline jeg skulle nå. Deadlines skal jo holdes.

Deadline var i går. Jeg har først fået overtalt en tankpasser på en lokal Shell tank i dag. Mit ønske var, at han skulle gå ud på deres lager og finde de nye Cult frem. Han indrømmede allerede at have smagt i smug. Jeg fortalte ham alt var okay, at jeg ikke ville fortælle det til hans chef, og at jeg bare skulle bruge dåserne til et eksperiment. Jeg elsker tankpassere, der bryder reglerne.

Anyway, her sidder jeg så. All messed up.

Jeg har været Cult junkie siden Cult begyndte at hænge damer op i gadebilledet. Ikke kun fordi jeg mener, man skal støtte flere bryster i offentligheden. Jeg synes også Cult smager godt.

Nuvel jeg har, som mange andre, også hamstret ting på den anden side af grænsen - sådan for at få lidt mere tango. Derfor glæder det mig, at reglerne i Danmark omsider er blevet ændret - og ikke mindst, at Cult med det samme er hoppet med på vognen og skaleret op!

Get down to business Alexander

Yes sir! Historien er: ”Cult er blevet relanceret, her er de største forskelle.”



Koffein


150 mg/l Versus 320 mg/l



Taurin

0 mg/l Versus 4000 mg/l

Vitaminer (Niacin, B6)

Nej Versus Ja

Konklusionen:



- Kan man mærke forskellen: Ja, især hvis man kender den normale virkning af en Cult

- Kan man smage forskellen: Nej ikke umiddelbart

- Kan det blandes med alkohol?: Jeg har hørt, man skal lade være, men jeg prøver det i weekenden!

- Vil jeg score flere damer?: Jeg aner det ikke, men du kan i hvert fald holde dig vågen til at forsøge ud på de sene nattetimer.

Allright:

Fyr en kommentar af sted. Har du prøvet de nye og bom bom stærkere Cult?

Bemærk: Husk at kigge efter ”Double Caffeine” på dåsen. Hvis du er hurtig, kan du stadig nå at skaffe en af de gamle - og en af de nye. Det vil jo være oplagt, at skrive om din egen vurdering af relanceringen…

Connery.dk siger: Thumbs up, er det ikke snart weekend?

ANNONCE
Lidt facts om CULT til de interesserede
Cult blev lanceret af Brian Sørensen i 1998. Han drev på daværende tidspunkt Diskotek Diskotek M/F Broen i Århus. Eftersom folk gik døde for tidligt på aftenen, ledte han efter en måde, som kunne få gæsterne til at blive lidt længere.

Brian valgte ikke bare den nemme løsning med en tur over grænsen, men skaffede i stedet sit eget energidrik mærke. Han fik det hældt på almindelige sodavandsflasker, pakkede dem ind i papir - og resten er historie.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce