Connery

Crowdfundet spil aflyst - Grundlæggere har brugt pengene på sprut og strippere

Myresimulator er død, fordi den ene grundlægger ikke kunne forvalte pengene

Det er ikke altid helt let at forvalte pludselig succes og penge. Det kan Eric Tereshinski, den ene grundlægger af et myre-simulator spil berette.

Eric, der er en af folkene bag Ant Simulator, har haft gang i en ganske succesfuld Kickstarter, for at samle penge ind til et projekt, der åbenbart er mange, der gerne vil se gennemført. Men hvorfor dog?

Eric har uploadet en video på Youtube, hvor han forklarer, at en kæmpe del af de indsamlede midler er blevet formidlet af hans partner, uden at han vidste det. Beløbet var ikke det højeste i verden, Kickstarter-målet var sat til 4000 dollars (27.425 kroner), og nåede hurtigt over målet, hvor pengene derefter blev aktualiseret. 

Det der efterfølgende skete, var at hans partner valgte at bruge pengene på strippere og byture. Jep.

"Jeg er meget sur over at jeg har mistet pengene. Jeg har mistet over et års arbejde. Jeg har mistet et spil jeg elskede og var stolt af. Jeg så virkelig frem til at udgive spillet på Steam og PS4." lyder det fra Eric, der fortsætter: "Det her skulle være mit første store skridt, i retningen mod at leve af at lave spil. Men nu skal jeg starte forfra."

"For nyligt fandt jeg ud af, at mine eks-forretningspartnere, i hemmelighed havde stjålet virksomhedens penge. De havde brugt størstedelen af både Kickstarter-indsamlingen og vores investering på sprut, restautant-besøg, barer og strippere. Dette er grunden til, at det er blevet åbenlyst for mig, at jeg ikke længere kan have en karriere, der er delt med disse fyre."

Partnerene er dog ikke alt for kede af det. Da kontrakter og papirarbejde stadig er gældende, kan de nemlig med ro i sindet sagsøge Eric Tereshinski, hvis han udgiver spillet uden dem, i en ny konstellation.

HEY GUTTER! DER STÅR 30.000 PÅ KONTOEN. STRIIIPKLUB!!!

De her gutter havde været partnere i 11 år. Åbenbart ikke længe nok, til at de havde vist deres sande ansigter. 

Eric er nu fjernet fra hjemmesiden, det samme er alle undersider der omhandler deres kickstarter-kampagne. Bittert.

Erics meddelelse

Kilde: Venturebeat.

Del