Connery

Crossfit Copenhagen

Væk med ølmaven...

Connery.dk har tjekket Crossfit Copenhagen ud, som har åbnet dørene op for Danmarks første og eneste Crossfit-center. Hvis du ikke har hørt om Crossfit før, er det måske på tide at stifte bekendtskab med denne meget intensive og hardcore træningsform.
ANNONCE
Crossfit Copenhagen
Crossfit startede i USA for ca. 7 år i undergrunden. Det har nu udviklet sig til den hurtigst voksende fitness-bevægelse i USA med ikke mindre end 450 centre.

Crossfit er et styrke- og kondition-program bygget op omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres ved relativ høj intensitet.

Funktionelle bevægelser er en del af vores natur. I al den tid vi mennesker har levet har vi stået, siddet, kastet, trukket, løftet, skubbet, klatret, løbet og hoppet. Disse naturlige bevægelser har stor indflydelse på øvelserne i Crossfit. Siger Claus fra Crossfit til Connery.dk

Funktionelle bevægelser involverer generelt mange led og muskelgrupper og genererer kraft fra kernen og ud til ekstremiteterne. Disse bevægelser er røget i baggrunden i den alment kendte fitness, der præges af maskiner, der direkte hindrer ens bevægelsesmønster og isolerer de enkelte muskler.
ANNONCE
Crossfit Copenhagen
I Crossfit er intensiteten en vigtig del af træningen. Træningen foregår i hold, hvor der lægges op til at man giver alt hvad man har. Du vil blive presset til det yderste! Som en af skuespillerne fra filmen '300' udtalte om Crossfit: 'If you are not nervous before your training you are not training hard enough'

I Crossfit Copenhagen har vi ingen spejle, ingen fjernsyn, ingen unyttige maskiner eller andet, der ikke har noget med ægte fitness at gøre. Derimod har vi kettlebells, pullup-stativer, medicin balls, frie vægte, klatrereb, romaskiner, ringe, olympiske vægsæt, traktordæk og vægtveste som alle bliver inddraget i vores workouts. siger Claus.

Så hvis du har lyst til at mærke hvad fitness egentlig er så kig for Crossfit Copenhagen og prøv en workout. Alle er velkommen.

Tjek mere info på www.crossfitcopenhagen.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce