Mad
Croissandwich med kebab deler nettet: Genialt eller blasfemi?
Ville du spise en kebabcroissant hvis du fik tilbuddet?
Et billede af et croissantfyldt dønerkebab-monster har sat gang i en heftig debat online.
Er det tysk opfindsomhed på sit bedste, eller en gastronomisk synd?
En fusion, ingen bad om
En bruger på Twitter (eller X, hvis vi skal være korrekte) lagde et billede op af, hvad der bedst kan beskrives som et kulturelt kollisionstårn: en croissant fyldt med dønerkød og salat.
Brugeren skrev: “Jeg er ked af at meddele, at tyskerne har opfundet en croissant-döner og kalder den en croner.”
Og med det eksploderede kommentarfelt.
En bruger kommenterede: “Jeg ville helt klart give den et skud. Jeg tror faktisk, den smager bedre, end den ser ud.”
En anden svarede tørt: “Det skal den også. For den ser ud som noget, man skraber af asfalten.”
Læs også:
Fra madporno til madblasfemi
Reaktionerne varierede fra grænsende nysgerrighed til dyb, eksistentiel sorg.
Én skrev: “Vi er drevet så langt væk fra Guds lys.” En anden nøjedes med at skrive: “Ulækkert.”
Men midt i raseriet var der også optimisme: “Det her ligner en game changer.”
Og så var der dem, der tænkte med maven først: “Ville ikke tøve ét sekund med at spise den.”
Spørgsmålet er dog, om croissanten, det klassiske, smørmættede franske morgenbrød, virkelig er skabt til at holde en ladning kebabkød og salat.
En kritiker skrev: “En croissant er bare ikke godt sandwichbrød, punktum. Jeg er træt af det her cirkus.”
En krigsforbrydelse mod begge køkkener?
Diskussionen gik hurtigt fra gastronomisk debat til national karakteranalyse.
En bruger konkluderede: “Tyskerne er virkelig mestre i innovation. De har formået at tage TO ellers lækre ting og gøre dem til noget direkte frastødende.”
Og naturligvis kunne internettet ikke lade være med at tage det videre.
“Vil helt klart smadre den,” skrev en bruger. “Med en hammer?” svarede en anden tørt.
Et billede af et croissantfyldt dønerkebab-monster har sat gang i en heftig debat online. Er det tysk opfindsomhed på sit bedste – eller en gastronomisk synd?
En fusion, ingen bad om – men alle har en mening om
En bruger på Twitter (eller X, hvis vi skal være korrekte) lagde et billede op af, hvad der bedst kan beskrives som et kulturelt kollisionstårn: en croissant fyldt med dønerkød og salat.
Brugeren skrev: “Jeg er ked af at meddele, at tyskerne har opfundet en croissant-döner og kalder den en croner.”
Og med det eksploderede kommentarfelt.
En bruger kommenterede: “Jeg ville helt klart give den et skud. Jeg tror faktisk, den smager bedre, end den ser ud.” En anden svarede tørt: “Det skal den også. For den ser ud som noget, man skraber af asfalten.”
Fra madporno til madblasfemi
Reaktionerne varierede fra grænsende nysgerrighed til dyb, eksistentiel sorg. Én skrev: “Vi er drevet så langt væk fra Guds lys.” En anden nøjedes med at skrive: “Ulækkert.”
Men midt i raseriet var der også optimisme: “Det her ligner en game changer.” Og så var der dem, der tænkte med maven først: “Ville ikke tøve ét sekund med at spise den.”
Spørgsmålet er dog, om croissanten – det klassiske, smørmættede franske morgenbrød – virkelig er skabt til at holde en ladning kebabkød og salat. En kritiker skrev: “En croissant er bare ikke godt sandwichbrød, punktum. Jeg er træt af det her cirkus.”
En krigsforbrydelse mod begge køkkener?
Diskussionen gik hurtigt fra gastronomisk debat til national karakteranalyse. En bruger konkluderede: “Tyskerne er virkelig mestre i innovation – de har formået at tage TO ellers lækre ting og gøre dem til noget direkte frastødende.”
Og naturligvis kunne internettet ikke lade være med at tage det videre. “Vil helt klart smadre den,” skrev en bruger. “Med en hammer?” svarede en anden tørt.
Læs også: