Connery

Creed 3 er landet på streaming

Tredje omgang med Adonis Creed er klar til streaming, hvis du missede den i biografen

Er du klar til en ny runde i bokseringen? Fra i dag kan den hæsblæsende boksefilm 'Creed III' streames. Efter sin vellykkede biografpremiere er den nyeste film i 'Creed'-serien, med Michael B. Jordan i hovedrollen, nu blevet tilføjet til Prime Videos streamingtjeneste.

Michael B. Jordan, kendt for sin karismatiske tilstedeværelse både foran og bag kameraet, træder ikke kun i ringen som filmens hovedperson, Adonis Creed, men gør agerer også instruktør og producer for den tredje film i serien.

ANNONCE
Creed III - Trailer

'Creed III' følger historien om Adonis Creed (Michael B. Jordan), som efter at have indtaget en dominerende plads i bokseverdenen, har opnået succes på både karriere- og familiemæssig front. Men når en barndomsven og tidligere bokseprospect, Damian (Jonathan Majors), vender tilbage fra en langvarig fængselsstraf og er fast besluttet på at gøre comeback i bokseringen, bliver Adonis stillet over for et ultimativt valg.

Konfrontationen mellem de to tidligere venner bliver hurtigt til mere end bare en boksekamp - det bliver en kamp for fremtiden. For at gøre op med fortiden og lukke kapitlet om Damian, er Adonis nødt til at sætte sin egen fremtid på spil i en kamp mod en bokser, der ikke har noget at tabe.

'Creed III' lover at byde på en spændingsfyldt og actionmættet oplevelse, der trækker tråde tilbage til de tidligere film i serien, samtidig med at den introducerer nye dimensioner af drama og konflikt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce