Connery

Creative Zen Vision

Creatives nye skud på Mp3-afspiller stammen

Den er bare 12,4cm x 7,4cm x 2cm, og vejer 238gr.

Skærmen er 9,4cm bred, har en opløsning på 640x480 og så har denne lille fikse maskine en hukommelse på 30GB.

Her snakker vi selvfølgelig om Creatives nye Mp3afspiller, men den kan mere end bare at afspille musik, for udover at der kan ligge cirka 15.000 numre på den, kan maskinen også vise billeder eller videoklip, og der kan ligge afsindigt mange billeder eller op til 120timers video.
ANNONCE
Creative Zen Vision
Udover den nye skærms lækre opløsning og størrelse, er den også transflektiv, det vil sige det er en type LCD skærm, som kan bruges udenfor i solen.

Så skulle der komme sol over Danmark, kan du sagtens ligge på stranden og hygge dig med at se billeder og video på din nye Mp3 afspiller, den er fuldt duelig og visuelt i top.

Den lille sag er også udstyret med både mikrofon og ur, hvilket gør dig i stand til at skabe dine egne hørespil eller hvad du nu ellers lige lyster, mulighederne er mange med Zen Vision.

Skulle du allerede nu have lyst til at eje denne lille labre maskine, så må du væbne dig med tålmodighed, den kan forudbestilles, men kun i USA, hvor den ligger til 399.99USD, men man kan jo håbe på, at den snart kommer til Europa.

Vil du se lidt nærmere på Zen Vision, kan du tage en kigger på Creatives hjemmeside
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce