Connery

Creative Vado HD

Vi har testet en Creative Vado HD. Se resultatet og testvideoen her.

4 ud af 6 stjerner
Creative - Creative Vado HD Creative
Vado HD er et smart lille lommekamera, der kan optage 120 minutters film i 720p. Vado er let og enkel at bruge. Den har en knap i siden til zoom og til at skifte mellem kamera og video funktionen. På fronten sidder der flere touchknapper til at styre play, zoom og volumen. I bunden er der en indbygget usb arm, så den kan sættes til computeren og på siden sidder der HDMI-udgang.Førstehåndsindtryk


Vado er tydeligvis produceret af Creative. Det minder mig lidt om mange af de tidligere Creative MP3 afspillere, der typisk har været lidt plastikagtige. Men udover det, så virker det ellers ganske robust og man er ikke i tvivl om, hvor man skal trykke for at få den til at optage. Brugervenligheden kan man ikke tage fra dem.
ANNONCE
FunktionerneStill kameraet er ikke noget at råbe hurra for, men det gør ikke noget, da meningen med Vado jo er at optage levende billeder. Jeg var lidt skeptisk i starten i forhold til, hvor god billedkvaliteten villle være. Jeg blev dog positivt overrasket. Ikke nok med at lyden gengives ret tydeligt, så er billedgengivelsen god i både lyse og mørke omgivelser.

Vado har ikke optisk zoom og desværre har det kun 2x digital zoom, og det spolerer lynhurtigt ideen om, at optage damer i klitterne ved vestkysten til sommer.

Fordele og ulemper

+ meget mobil

+ god billedkvalitet

+ forholdsvis billig

- kort batterilevetid

- kun 4GB plads

Konklusion

Vado er en lækker gadget. Kameraet leverer et godt billede og er nemt at have med rundt. Desværre har den mobile størrelse en konsekvens for både hukommelse og batteri og kan gøre kameraet mindre brugbar til optagelser på eksempelvis ferien. Tjek min test af Vado herunder, jeg har haft optagelserne igennem iMovie, som har forværret billedkvaliteten lidt, men man skal jo også kunne lege Von Trier uden at smadre sine optagelser... ikke?
ANNONCE
en lille test
Fakta:
- Fylder 98 x 57.6 x 15.8mm

- Vejer 93g

- 2'' skærm

- Produceres i farverne sort, hvis, rød, blå og lilla.

- Batterilevetid på op til 2 timer ved optagelser i HD. Muligt at købe ekstra batterier.

- Softwaren kan uploade til YouTube, Photobucket, Box.net, Facebook, KinKast

- Kan forbindes til TV via HDMI og RCA kabel.

- Det er muligt at tilslutte en ekstern mikrofon.

- Kan sættes til en støttefod

Kommer ud i slutningen af april til en pris på ca. 1199,-.
ANNONCE
Del

Seneste nyt