Connery

Creative Sound Blaster Wireless headset

For et par uger siden testede vi et trådløst lydsystem til computeren. Denne gang er der kommet udvidelser i form af trådløse hørebøffer...

4 ud af 6 stjerner
Creative - Creative Sound Blaster Wireless headset Creative
Sound Blaster Wireless Headphones

Vi har tidligere testet et trådløst lydsystem fra Creative. Lydsystemet byggede på et usb lydkort og en trådløs receiver. Disse høretelefonerne fungerer på præcis samme måde - et usb lydkort, der sender lydsignalet videre til hørebøfferne.

Headsettet er umiddelbart ret lækkert. Det er ikke særlig stort, men med den justerbare hovedbøjle, kan man få høretelefonerne til at sidde rigtig godt og lukke alt andet lyd ude.

På højre ørebøf kan man styre lydstyrken og har man installeret Creative's software til det trådløse lydsystem, så kan man også starte/stoppe/skifte sang. På den anden hørebøf sidder tænd/sluk og connect knappen. Det er her, man oplader headsettet og kan benytte sig af audio-in, så man også kan bruge den til sin MP3 afspiller.
ANNONCE
Høretelefonerne har en rækkevide på 30 meter. Batterilevetiden er ganske fin og i test har vi fået den til at holde over 5 timer. Når batteriet er ved at være dødt kommer der to små bip og derefter kan det holdes tændt i ca. en halv time derfra.

Lyden er rigtig god. Den har ingen problemer med at spille hverken dybe eller lyse toner og jeg har også afprøvet musik fra forskellige kunstnere heriblandt Muse, In Flames, Gorillaz, Led Zeppelin, Britney Spears og lidt forskelligt Techno. Gaming testen har den også overlevet, hvor det primært har været Counter-Strike, det har været under kniven. Men der er lyden også et af de vigtigste ting, når man skal positionere modstanderen.

Til prisen skal høretelefonerne tilgengæld også virkelig præsetere en rigtig god lyd, eftersom der ikke medfølger et trådløst lydkort. Det betyder at du er nødt til enten at købe usb lydkortet ved siden af eller tilbygge headsettet til Creative's Wireless Music System hvis du altså har sådan et. Som sagt så kan headsettet selvføgelig benyttes med lydkablet, men det ødelægger jo hele meningen med det trådløse og vil være en tosset idé.

Hørebøfferne er dyre, men også ret gode. Men det trækker gevaldigt ned, at der ikke medfølger et usb lydkort... det er som om nogen, har glemt at komme helt ind i kampen hos Creative!
ANNONCE
Fakta:
- Rækkevide på op til 30 meter.

- Frekvens: 20 Hz - 20.000 Hz

- Medfølger: lille stofpose, oplader, lydkabel

Set til £115.63 på amazon.co.uk
Del

Seneste nyt