Connery

Creative Outlier Pro: Trådløse buds holder dig kørende i 60 timer uden stikkontakt

Creative pakker masser af batteri og støjreducering i prisbillig Pro-model

Outlier Pro er navnet på de nyeste (og jf. dem selv bedste) trådløse earbuds i Creatives True Wireless-serie. 

Pro-buds'ene er nok ikke de mest omtalte i markedet, men de er et interessant alternativ, i kraft af et meget pænt funktionssæt til ret pæn vejl. pris på 89,99 euro - eller omtrent 670 kroner. Hvor meget earbud kan man lige få for det, tænker du nok?

Hvis der står Creative på kassen, er det åbenbart en hel del. I hvert fald hvis det står til Creative selv.

ANNONCE
Creative Outlier Pro - Creative Outlier Pro: Trådløse buds holder dig kørende i 60 timer uden stikkontakt Creative Outlier Pro

Det største salgstrick er en imponerende lang batteritid. Med opladningsetuiet er der nemlig 60 timers total spilletid at hente - fordelt på 15 timer i selve øresættet og op til 45 timer ekstra i etuiet. 

Det er en rigtig flot batteritid for de aktuelle tendenser i produktkategorien. 

Selvfølgelig er det ikke batteri alene, der slåes et slag for i noget der kaldes Pro-model, og derfor har Creative Outlier Pro også fået støjreducering, af den aktive hybrid-type. Det betyder at der ikke alene er støjreducering, men også ambient-mode, som kan hjælpe med at overdøve irriterende baggrundsstøj. 

Den lange batteritid skæres lidt, med støjreduceringen aktiv, og her lyder batteritiden samlet på 40 timer med de 10 timer i propperne. 

ANNONCE
Creative Outlier Pro - Creative Outlier Pro: Trådløse buds holder dig kørende i 60 timer uden stikkontakt Creative Outlier Pro

Hvadenten det er 40 eller 60 timer, er det under alle omstændigheder i den pæne ende, der i teorien gør Outlier Pro til et oplagt valg, hvis man er typen der har langt mellem stikkontakter. Oveni pakken er kassen og ørepropperne også IPX5-certificeret, så sved og lette regnskyl ikke laver rav i elektronikken.

Creative Outlier Pro er netop lanceret hos Creative, og den vejledende pris var altså: €89,99. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce