Connery

Creative kaster sig ud i keyboards og mus

Soundblaster gaming?

Creative er en hel institution i gaming-segmentet. Gennem mange år, har de suppleret folket med velspillende lydprodukter, og nu er de klar til at gå endnu længere efter deres kunder.

Det gør de ved at lancere gamercentrisk udstyr i deres nye mus og tastatur. 

Sound BlasterX Siege M04 Spilmusen Sound BlasterX Siege M04 er udstyret med optisk PixArt PMW3360-sensor med IR LED samt 32bit MCU og opnår en polling rate på 1000 Hz. Siege M04 præsterer desuden en justerbar DPI på op til 12.000 og er i stand til at registrere enhver håndbevægelse med nøjagtig præcision uden nogen form for acceleration eller prediction, så man kan opnå fuld kontrol over sine bevægelser. Kombineret med 2 mm startdistance samt 1:1 pixelmapping undgår man således uventede og tilfældige bevægelser i spillet.

Sound BlasterX Vanguard K08 Sammen med Siege M04 lancerer Creative også Sound BlasterX Vanguard K08 – lydproducentens bud på et højtydende mekanisk gamingtastatur. Tastaturet lanceres i første omgang med US-layout, og Creative har sammen med Ormon udviklet deres egne switches, PRES (Perceive-React-Execute Switches), som er specifikt designet til at håndtere mange handlinger i minuttet – samtidig med, at komforten er i top. Vanguard K08 er udstyret med lynhurtige taster med kun 1,5 mm til aktivering og en samlet aktiveringsafstand på kun 3,5 mm. 

ANNONCE

Pris og tilgængelighed

Sound BlasterX Siege M04 og Vanguard K08 er tilgængelige på Creative.com.

Vejledende udsalgspriser:

Sound BlasterX Siege M04 - 699 kroner. 

Sound BlasterX Vanguard K08 1337 kroner.

Del

Seneste nyt