Connery

Creative Halo er et eksplosivt lysshow af en bærbar højttaler - der næsten kan være i din hånd

Lysshow og imponerende lydniveau

5 ud af 6 stjerner

Trådløse bluetooth højttalere kommer i et utal af varianter, prisniveauer og størrelser, og det kan være svært at skelne skidt fra kanel. Heldigvis er vi her, for at give en hånd med i den proces. 

Denne gang har jeg kigget nærmere på Creative Halo. Creatives bud på en kompakt men velspillende bluetooth højttaler, med lir nok til både konfirmanden og gadget-elskeren. 

Ved første øjekast er Creatives nye udspil blot endnu en højttaler i rækken af mellem-størrelse transportabel, men navnet Halo, er en direkte reference til lydmaskinens udstyrsstykke. Creative Halo er nemlig udstyret med en ring af lys, en halo. I slukket tilstand er der blot et reflektivt spejl, der omkranser den stofbetrukne højttalerenhed, men så snart man tænder dyret, lyser det op i alle regnbuens farver. Eller bare de farver man ønsker. 

ANNONCE
Lysshow
Creative Halo er et eksplosivt lysshow af en bærbar højttaler - der næsten kan være i din hånd

Lysshowet der leveres af Halo er dragende, imponerende og drengedumt på teenagemåden, og det er faktisk herligt, at en højttaler både kan levere et levedygtigt design, god lyd - og så en halvfjollet feature, som giver alle lyst til at lege med den. 

Og når jeg siger, at den har mange farver, er det ikke en overdrivelse. 16.8 millioner af slagsen, takket være den LED-begavede lysring, der i forlængelse af en spejlplade, skaber en optisk illusion af en evig lystunnel, ind igennem enheden. 

Lyset er valgfrit: Det kan køre på fabrikstilstand, slukkes, eller - og her bliver det godt: Programmeres efter smag og behag. Det sker via den gratis Creative-app 'Creative XPECTRA Lightshow, der gør lysshowet fuldt ud programerbart, ikke blot i farver, men også i mønstre, blink og andet lir. Appen er super let tilgængelig, og selvom den er sjov at lege med, finder man formentlig sin favorit-indstilling i løbet af de første 30 minutters legetid, hvorefter den kun hives frem igen, når den næste makker skal imponeres af party-tricket. 

ANNONCE

Creative har længe været kongerne af god PC-lyd, og tilbage i starten af 00'erne, var de også kongerne af MP3-afspillere, men det er ikke sikkert du husker det. Grunden til at jeg fremhæver sådanne feats, er selvfølgelig, at jeg blot vil understrege, at Creative stadig er leveringsdygtige i god lyd. Lyden der afleveres af Creative Halo virker større end højttaleren, og det er en solid bund og ikke den store forvrængning - heller ikke ved højeste volume. 

Halo har da også to basenheder, og ud over bluetooth-forbindelsen, kan der også afspilles musik ved hjælp af en god gammeldags 3.5 mm jack-indgang. På en fuld opladning leverer Halo musik i godt 8 timer - det er ikke banebrydende - men det er nok, og også på niveau med andre gode højttalere i markedet. 

Bevares Creative Halos insisterende diskodaskolys er ikke for alle, og du får nok ikke overtalt personer med indretning som en Bo Bedre-reportage, til at bide på den - men hvis du er til god lyd og sjov i gaden, er Creative Halo bestemt godkendt. 

ANNONCE
Creative Halo - Specifikationer og tilgængelighed

SPECIFIKATIONER
Dimensioner (H x B x D) 175 x 70 x 108mm 
Vægt: 510g (1.12lbs), mikro-USB-kabel: 29 g
Driftstemperatur: 0°C til 45°C
Drivere: 2 x Drivere
Batteritype: Indbygget li-ion, 2200mAh
Batterilevetid: 8 timer
Forbindelser: 3,5 mm stereostik og Bluetooth med A2DP-stereounderstøttelse

Prisen: Spottet til 699,- ved Conrad Elektronik

Bliv klogere: Creative.com

ANNONCE
Del

Seneste nyt