Connery

Creative Airwave [Test]

Trådløs lyd i modstandsdygtig plastik

4 ud af 6 stjerner
Creative Airwave [Test]
Creative handler om lyd, og i mange år har de været blandt de førende på markedet når det kommer sig til PC lydkort... Med den trådløse Airwave højtaler leger de sig stille og roligt ind på et nyt marked indenfor branchen, og mange ting lykkedes for dem, andre ting knap så godt.

Airwave er en kompakt trådløs højtaler, der er lavet til at tage med på farten, når man gerne vil dele lyden med andre end sig selv. Den kan spille i op til 12 timer på en opladning, og det holder jo rigeligt til selv den vildeste strandtur - men hvor meget kan den så egentlig spille op?
ANNONCE
Creative Airwave [Test]
Lyden er ikke prangende, kvaliteten er fin, men volumen har sin begrænsning. Den holder godt til en romantisk skovtur, eller en stille baggrundssummen på stranden. Den kunne også få en fin plads på køkkenbordet hvor lydniveauet også er tilstrækkeligt. Til gengæld koster enheden under tusinde kroner, og det er til at holde ud.


Features

Meen, selvom den ikke kan spille stuen op til fest er der alligevel et par genistreger gemt i den lille enhed. Genistregerne består af integrationen af NFC-teknologi (Near Field Communication) og den lille mikrofon der også er blevet plads til. 

NFC
Hvis du ikke rigtig har stiftet bekendtskab med NFC endnu - bare rolig. NFC er først ved at finde fodfæstet i elektronikkens verden, og det er stadig kun få smartphones der har det integreret, men om et år er det formentlig en del af alle nye telefoner. Jeg kommer med en længere artikel om emnet inden længe.
I bund og grund betyder det at det er MEGET nemt at forbinde højtaler med telefon. Du holder simpelthen din smartphone over højtaleren 1 sekund, og straks forbinder den til højtaleren og indlæser de opsætninger der er forudindlæst fra Creatives side. Det betyder at du slipper for de frustrerende parringsindstillinger man typisk skal igennem.

Stemmeopkald
En lille indbygget mikrofon giver enheden dens næstsmarteste feature. Den fungerer nemlig som håndfri/voicecall enhed, så du kan snakke i telefon via enheden. 

Andet
Enheden oplades via micro-USB (den kender du hvis du har Android telefon) og der kan også tilsluttes enheder via AUX indgangen, med et mini-jack kabel.

Højtaleren er udført plastik og kommer i fire farver: Sort, rød, lime og blå
ANNONCE
Creative Airwave
Pris: 799,- kr
Dimensioner: 110,0 x 260.0 x 110,0 mm (4,3 x 10,3x 4,3 tommer
Vægt: 890 g (1,96 bs)
Bluetooth® Version: Bluetooth 3.0
Bluetooth®-profil: AVRCP (Bluetooth-fjernbetjening), A2DP (trådløs stereo Bluetooth), HFP (håndfri profil)
Codecs, der understøttes: aptX, SBC
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce