Connery

Crazy Heart - Ude nu på Blu-ray og dvd

Jeff Bridges vandt en Oscar for sin gribende præstation.

4 ud af 6 stjerner
Drengerøvs factor: 10 %

(Hvad betyder ninjaer og drengerøvsfaktor?
Crazy Heart - Trailer
SF-Film - Crazy Heart - Ude nu på Blu-ray og dvd SF-Film
Bad Blake (Jeff Bridges) er en udbrændt og alkoholiseret country-stjerne. Han lever på sit navn, men hans karriere er med tiden blevet reduceret til optrædener i div. bowling haller og små barer og han har ikke skrevet nogle nye sange i over 3 år. Hans ”lærling” Tommy Sweet (Colin Farrell) har overgået ham i popularitet og Blake er nu tvunget til at lave en gæsteoptræden ved Tommys koncert, for at tjene penge. Tommy fatter sympati for sin gamle ven og foreslår ham, at han skal prøve at skrive nogle nye sange, men Blake afviser i første omgang tilbuddet.

En dag møder Blake den unge kvindelige journalist Jean Craddock (Maggie Gyllenhaal), der gerne vil skrive en artikel om Blake. De kommer hurtigt ind på livet af hinanden og følelserne begynder at udvikle sig. Blake har atter noget at leve for og pludseligt begynder inspirationen at komme tilbage til ham. Men som i enhver god countrysang er livet aldrig en dans på roser og især kærligheden kan være et bittersødt bekendtskab.
ANNONCE
SF-Film - Crazy Heart - Ude nu på Blu-ray og dvd SF-Film
Jeff Bridges og Colin Farrell fremfører selv alle deres sange og hvis en af dem nogensinde har tænkt sig at lægge skuespillet på hylden, er jeg sikker på at de sagtens kunne få en karriere som sangere.

Faktisk har Bridges allerede udgivet et album med titlen Be Here Soon og Colin Farrell ville også engang være sanger. Før han blev skuespiller var han således til audition hos boybandet Boyzone, men blev af uforklarlige årsager afvist.
ANNONCE
Sangene er skrevet af country legenden T Bone Burnett og nogle af dem er rigtige ørehængere. Jeg kunne simpelthen ikke lade være med at sidde og rokke med. Især Fallin’ & Flyin’ og The Weary Kind er iørefaldende. Sidstnævnte vandt T Bone, sammen med sin med forfatter Ryan Bingham, en Oscaren for.
ANNONCE
SF-Film - Crazy Heart - Ude nu på Blu-ray og dvd SF-Film
Crazy Heart er en livsbekræftende historie om en mands op og nedture. Jeff Bridges levere sin bedste præstation siden The Big Lebowski og fortjener fuldt ud sin Oscar for bedste mandlige hovedrolle.

Historien er ganske vidst set før, men den fortælles her med en charme og varme, der alligevel gør Crazy Heart til noget specielt. Hvis du er til country musik vil du nyde filmen og er du ikke, så garanterer jeg for, at du stadig vil være godt underholdt.

 

Crazy Heart er netop udkommet på Blu-ray og dvd.
ANNONCE
Ekstra materiale:

-Deleted Scenes

-Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal og Robert Duvall on What Brought Them to Crazy Heart

-Trailer
Teknisk information:
Original titel: Crazy Heart

USA, 2009

Instruktør: Scott Cooper

Medv: Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal, Robert Duvall og Colin Farrell

Genre: Drama/Musik/Kærlighed

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital 5.1/ DTS-HD 5.1

Længde: 112 min.

Udgivelses dato: 20. juli 2010

Dvd distributør: SF Film/Filmcompagniet
ANNONCE
Del

Seneste nyt