Connery

Counter Strike 2 udkommer til sommer!

Valve er klar med den største Counter Strike nyhed i over 10 år

Er du Counter-Strike fan er der gode nyheder: Valve har annonceret at Counter-strike 2 udkommer i sommeren 2023.

 
Inden da bliver der lanceret en beta test, hvor udvalgte spillere vil kunne få mulighed for at teste spillet. Er man i tvivl om hvordan og om man kan få adgang til betaen, har Valve lavet en FAQ om det her.

Indtil videre er det snært med information omkring spillet, men der er alligevel blevet plads til et par ret markante og uddybende forbedringer.

ANNONCE
Counter Strike 2: Responsive Smokes

Blandt andet bliver røg fra røggranater mere "naturligt".Røgen vil langsomt fylde et rum, sive igennem døre og sprækker, og få mere naturlige skygger. Eftersigende skal røgen kunne interagere med andre gameplayelementer så som kuglerne fra dit våben, så man kan skyde sigtelinjer gennem røgen.

ANNONCE
Counter Strike 2: Leveling up the World

Grafikken bliver også betydeligt bedre, i kraft a Source 2 grafikmotoren, hvor elementer som belysning, materialer og reflektioner er blevet forbedret. Også lyden bliver bedre. 

Der bliver både lavet nye baner, men også gamle klassikere som Dust II vender tilbage, i en grafisk opgraderet version. De gamle baner får en let opgradering, og deres primære funktion vil være, at give erfarne spillere mulighed for at tilpasse deres færdigheder til det nye (forbedrede) gameplay, for så at kunne give sig i kast med de nye maps, når man har fået det kodet ind i fingerspidserne.

ANNONCE
Counter Strike 2: Moving beyond the tick rate

En af de største nye ting ved Counter-strike 2 bliver den nye sub-tickfrekvens. I tidligere versioner af spillet, har gameplayet været opdateret i ticks (små tidsintervaller), som så afgjorde hvornår en handling blev gennemført. Dette vil sige at hvis en spiller skød et tick før den anden, ville den første spiller have en fordel, selv hvis de i real time skød på samme tid. Nu bliver der indført subticks, så serverne ved præcis hvornår en bevægelse starter eller et skud affyres. Dette burde gøre spillet mere "fair", når det gælder ticks.

Counter Strike 2 bliver udgivet som en gratis opdatering for spillere, som allerede har CS:GO.

Det ser ud til at der er god grund til at glæde sig, og der kommer formentlig mere information inden selve spillet bliver fuldt udgivet. Stay tuned!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce