Connery

Cougar Hunting - På Blu-ray og dvd

Definitionen af en Cougar: En midaldrende kvinde, der søger en ung elsker.

1 ud af 6 stjerner
Another World Entertainment - Cougar Hunting - På Blu-ray og dvd Another World Entertainment
Da Tylers (Matt Prokop) overdrevet lækre kæreste dumper ham, fordi han ikke vil have sex med hende, beslutter hans to venner Dick (Randy Wayne) og Tom (Jareb Dauplaise) sig for at tage ham med på skiferie til Aspen. Det skulle eftersigende være STEDET for sexhungrende, midaldrende kvinder også kaldet 'Cougars'. Og ganske rigtigt, da de tre venner ankommer til skistedet vrimler det med gamle, liderlige, velhavende matroner, der hellere end gerne kaster sig frådende over de tre gutter.

Tyler er imidlertid ikke så interesseret i Cougar'ene, men vil meget hellere hænge ud med den unge, smukke Penelope (Jillian Murray), som han lige har mødt. Èn ting er i hvert fald sikkert. Det bliver en ferie ingen af dem nogen sinde vil glemme.
ANNONCE
Det er svært at blive klog på præcis, hvilken aldersgruppe filmen henvender sig til. Historien er så urealistisk på alle punkter, at den bliver latterlig og uvedkommende. Humoren er så plat, at man skulle tro målgruppen var unge, jomfruelige teenagedrenge, der drømmer om at blive lært op af en ældre kvinde, men ærlig talt tror jeg de fleste teenage drenge langt hellere vil være sammen med en på deres egen alder eller max et par år ældre. Måske er filmen i virkeligheden møntet på Cougar'ene selv. Forbavsende nok er filmen nemlig skrevet og instrueret af en kvinde, Robin Blazak, der selv spiller 'über cougeren' i filmen. Måske er det hele bare er midaldrende kvindes seksuelle fantasi?
ANNONCE
Another World Entertainment - Cougar Hunting - På Blu-ray og dvd Another World Entertainment
Lige meget, hvad så er original i hvert fald det sidste denne film er. Den er ca 50% American Pie, 25% Road Trip og 25% Dum og Dummere. Bare uden charmen, humøren eller skyggen af selvironi.

Hvis du absolut bare ikke kan finde noget cougar porno på nettet, kan du i værste nødstilfælde se denne film, men chancen for at du vil fortryde at du ikke bare brugte fantasien og tog en spiller i stedet er ret stor, for denne ”komedie” kan nok ikke fremkalde meget mere end en halvfed, på en god dag.
ANNONCE
Drengerøvs faktor: 60%
 
Teknisk information:
Original titel: Cougar Hunting
USA, 2011
Instruktør: Robin Blazak
Medv.: Matt Prokop, Randy Wayne, Jillian Murray, Robin Blazak, Vanessa Angel, Lara Flynn Boyle og Jareb Dauplaise
Genre: Komedie/Romantik
Billedformat: 1.85:1
Lyd: Dolby Digital 2.0
Længde: 102 min
Video premiere: 27. marts 2012
Distributør: Another World Entertainment
ANNONCE
Del

Seneste nyt