Connery

Coronavirus sætter en midlertidig stopper for opgradering af hardware og elektronik

PC-opgraderinger og elektronik kan blive en mangelvare under Corona-udbruddet

Skal du eller kender du én, som skal til at opgradere sit hardware, computerdele eller generelt købe tech som er fremstillet i Kina? For så er det nu man skal være hurtig til at slå til.

Den nye type af coronavirus kaldet COVID-19 påvirker nu også tech-industrien og skaber en massiv disruption med hensyn til økonomien.

Meldingerne herom kommer fra flere sider af og ifølge IDC's (international Data Coporation) seneste udmelding vil priserne begynde at stige voldsomt over den kommende tid.

Virksomheder som producerer computerdele og hardware i Kina er begyndt at lukke ned på stribe eller sætte deres produktion på pause. Medarbejdere tør ikke møde op på arbejde længere på grund af frygten for smittefare. Det betyder nu at markedet er stillestående.

Produktionen af produkter og komponenter bliver mindre tilgængelig for hele verdens befolkning. Udbud og efterspørgsmål hænger ikke længere sammen og det betyder at vi kommer til at opleve en stor prisstigning. Det gælder lige fra alle apple-produkter, grafikkort, elektroniske dele til ram og processorer og skærme.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce