Connery

Corona-countdown: 4 imponerende skud fra komfortskoens storhedstid

Slippers, træsko, futsko - uantastet fodkomfort har mange ansigter

Efter to år med corona-lockdowns og for mange en del hjemmearbejde, ser det ud til, at pandemien begynder at slippe taget som en altdominerende faktor - i hvert fald her i landet. 
I forbindelse med bearbejdningen af den vanvittige rutsjebanetur, kigger vi nærmere på et par af de positive ting, som hele showet har medført: Første kig er en tur på garderoben. 

Med millioner af mennesker tvunget til hjemmearbejde, har der været et andet fokus på garderoben end tidligere - og især komfort har været i højsædet. Det har afspejlet sig hele vejen rundt, men særligt på fodtøjet har det bragt nogle interessante fornyelser. Det er selvfølgelig hjemmefodtøjet, der er kommet i højsædet, og gennem de seneste to år, har det affødt nogle skønne og vanvittige hybrider mellem sneakerens komfort og den dovne komfort i slipperen og futskoen. Selvom mange danskere sværger til campinghabittens festsko, H20-badesandalen, er der også kommet andre muligheder for at skeje sig ud på de lynhurtige såler.

Sneaker-brands begyndte at designe crocs knock-offs og sandalhybrider uden en eneste ironisk tanke, resultatet har været en nyfunden fokus på excentrisk udseende komfort:

ANNONCE
adidas Adilette Træsko - Corona-countdown: 4 imponerende skud fra komfortskoens storhedstid adidas Adilette Træsko

Adidas "Træsko"

Der var ikke megen ironi, da adidas endelig overgav sig til Crocs-formerne, med den overdækkede badsesandal, som på trods af tre striber stadig skriger komfort over klasse - og at adidas i Danmark har valgt at navngive modellen for Adilette Træsko gør det hele endnu bedre. 

Adidas ved godt, at det måske ikke er det smukkeste syn i verden og sætter selv skarp fokusw på ord som funktionalitet og behagelighed, uden på et tidspunkt at nævne udseendet med et eneste positivt ladet tillægsord!

Adidas træskoen er plastik fra ende til andet, og findes nu i seks forskellige farver. 

Pris 349,- kroner

ANNONCE
Reebok Beatnik - Corona-countdown: 4 imponerende skud fra komfortskoens storhedstid Reebok Beatnik

Reebok Beatnik

Reebok kaster alle crossfit-ambitioner af sig, og overgiver sig til den sovende fornemmelse af dynajakken, med deres beatnik som har et "outdoor-inspireret design". Outdoor inspirationen består godt nok i at smække soveposer på dine fødder... Men hey, komfort først, ikke?

Beatnik sandalen fra Reebok udkom første gang i 1995, men fik en kæmpe genkomst i 2021. 

Pris: 999,- kroner hos Reebok

ANNONCE
Nike Offline 2.0 - Corona-countdown: 4 imponerende skud fra komfortskoens storhedstid Nike Offline 2.0

Nike Offline 2.0

Offline 2.0 er måske den nyeste og mest itererede komfortsko på listen - Nikes første Offline-sko blev lanceret i 2020 og var skabt til at være anti-sneaker og til at "lave ingenting" i. 

Offline 2.0 understreger dovenheden med anti-sørebånd, udvendig filt der ikke vil være udenfor og bløde indersåle. 

Just-don't komfort!

Nike Offline 2.0 koster 1099,- kroner hos Nike

ANNONCE
The North Face Tent Mules - Corona-countdown: 4 imponerende skud fra komfortskoens storhedstid The North Face Tent Mules

The North Face Tent Mules

The North Face er ofte garant for komfort og god holdbarhed - og deres Tent Mules eksisterede pre-corona, men har som andre komfortsko fået et seriøst boost og findes nu i flere farver end nogensinde. 

Hvis Reeboks Beatnik er inspireret af en sovepose, så ER Tent Mules soveposer til dine fødder. De er så sutsko-agtige, at størrelserne kun angives i M, L og XL og med så upræcis en pasform, er der ingen tvivl om, at man kun tager dem på for ikke at bevæge sig!

The North Face Tent Mules har en vejledende salgspris på 449,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt