Connery

Cork'd

Hvis "Mirassou Pinot Noir", "Clos du Bois" og "Cabernet Sauvignon" er ord du bruger lige så ofte som "to store fad" og "Kæft en go' røv!", så er Cork'd måske noget for dig.

I en verden, hvor "social networking" er et af de hotteste buzzwords, kommer nu vinelskerens nyeste våben.
Cork'd
Cork'd blev åbnet for offentligheden 17. maj 2006, og giver brugerne mulighed for at have en online liste over deres yndlingsvine. Listen kan tilgås fra alle typer enheder med netadgang. Så hvis du en dag står nede hos vinhandleren, og ikke kan huske hvad den vin I drak til svigermors 70-års fødselsdag hedder, kan du nu let logge på Cork'd og slå det op på mobilen.

Men det slutter ikke her - ud over at du kan liste dine yndlingsvine op, har du også mulighed for at bedømme dem efter de klassiske 1-5 stjerner, samt skrive en lille bedømmelse af den pågældende vin.

Og som om det ikke er nok, så kan du også læse andre brugeres vurderinger af de vine, du har bedømt, samt læse anmeldelser af vine du måske aldrig nogensinde har hørt om.

Udover dette, så tilbyder Cork'd også:
  • Personlig virtuel vinkælder
  • Shoppingliste (hvis der er nogle vine, du gerne vil prøve)
  • mulighed for at oprette "vinklubber"
  • og som noget helt specielt introduceres muligheden for at "smags-tagge" sine vine, så du lettere kan mindes om smagen af egetræsfade eller den der helt unikke eftersmag af brændt humle.
Cork'd har desuden et samarbejde med Wine.com, så også deres anmeldelser kan findes i vindatabasen - det er også muligt at købe de fleste vine gennem wine.com, men desværre leverer de ikke udenfor USA.

Og ja, det er selvfølgelig gratis at oprette en Cork'd-bruger
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce